5 tretmana za početak jeseni

devojka-pogled

Nakon dugih i sunčanih letnjih dana, naša koža može zahtevati posebnu pažnju kako bi ostala zdrava i blistava. Leto može izazvati niz problema za našu kožu, uključujući dehidraciju, pojačano izlaganje UV zračenju i oštećenje od slobodnih radikala.

Srećom, Divine Medica vam nudi niz beauty tretmana koji vam mogu pomoći da obnovite kožu i očuvate njen zdrav i mladolik izgled. Danas ćemo vam predstaviti pet takvih tretmana koje preporučujemo nakon leta.

  1. Fitopiling: Fitopiling je prirodna i jaka metoda eksfolijacije koja koristi biljne ekstrakte i voćne kiseline kako bi se uklonile mrtve ćelije kože i poboljšala tekstura kože. Ovaj tretman je odličan za uklanjanje tamnih mrlja i nepravilnosti na koži koje su često rezultat izlaganja suncu tokom leta. Fitopiling će vam pomoći da koža izgleda svežije i blistavije.
  2. Dermapen: Dermapen je inovativni tretman mikroiglicama koji stimuliše proizvodnju kolagena i poboljšava teksturu kože. Nakon leta, koža može izgubiti elastičnost i postati manje čvrsta. Dermapen tretman pomaže u smanjenju bora, finih linija i ožiljaka od sunca. Osim toga, poboljšava apsorpciju proizvoda za negu kože, čineći ih efikasnijim.
  3. Easy TCA piling: Easy TCA piling je hemijski piling koji koristi tricikličku kiselinu (TCA) kako bi dubinski očistio kožu i poboljšao njen tonus. Ovaj tretman može pomoći u uklanjanju hiperpigmentacija i ožiljaka od sunca, kao i u smanjenju vidljivosti pora. Nakon tretmana, koža će izgledati zdravije i mlađe.
  4. Botulinski toksin: Botulinski toksin, poznat i kao botoks, je tretman koji se koristi za smanjenje bora i finih linija na licu. Tokom leta, često se javljaju izražene bore na čelu, oko očiju i usana zbog česte mimike lica i izlaganja suncu. Botoks je efikasan u opuštanju mišića lica i daje koži glađi izgled. Rezultati su brzi i traju nekoliko meseci.
  5. Zepter X Divine Clean: Zepter Divine Clean tretman predstavlja izuzetno efikasnu i luksuznu proceduru fokusiranu na dubinsko čišćenje kože lica, istovremeno pružajući blistavost i vitalnost. Ovaj tretman se oslanja na posebno formulirane proizvode i tehnologiju kako bi nežno uklonio nečistoće, višak sebuma i mrtve stanice kože, osvježavajući ten. Kroz inovativan pristup, tretman pruža duboku hidrataciju koja revitalizira kožu, istovremeno doprinoseći zatezanju i obnovi. Zepter Divine Clean tretman je pažljivo osmišljen da povrati prirodni sjaj kože i podrži njeno dugotrajno zdravlje i mladolik izgled.

Pre nego što se odlučite za bilo koji od ovih tretmana, u našoj Divine Medica klinici se možete konsultovati sa doktorom ili medicinskim kozmetologom, kako biste odabrali onaj koji je najbolji za vaš tip kože i za vaše potrebe. Nakon tih tretmana, ne zaboravite da redovno održavate hidrataciju kože, koristite zaštitu od sunca i pravilno negujete kožu kako biste zadržali njenu lepotu i zdravlje.