Uklanjanje pigmentacija laserom

Ako se suočavate s pigmentacijama kože i tražite efikasno rešenje, naše napredne laserske terapije pružaju savršen odgovor.

Pigmentacije poput pegica, staračkih pega ili melazme mogu biti ciljano tretirane i smanjene pomoću našeg visokotehnološkog lasera.

Naš laser koristi visokoenergetsku svetlost kako bi ciljao pigmentirane delove kože.

Ciljana energetska interakcija razgrađuje višak pigmenata, čime koža postaje ujednačenijeg izgleda.

Prednosti našeg tretmana laserom za pigmentacije

1. Precizno ciljanje

Laser se može tačno fokusirati na određene delove kože, tretirajući samo područja s pigmentacijama.

devojka-lasersko-uklanjanje-pigmentacija-laserom-big

2. Efikasno smanjenje pigmentacija

Energija lasera pomaže u razgradnji viška pigmenata, što rezultira vidljivim smanjenjem pegica, staračkih pega i drugih pigmentacija.

3. Minimalno vreme oporavka

U poređenju s nekim drugim metodama tretmana, vreme oporavka nakon laserskog tretmana je minimalno, omogućavajući brz povratak u normalan život.

4. Prilagodljivi tretmanski planovi

Naši iskusni stručnjaci prilagođavaju tretmane laserom vašim specifičnim potrebama kako bi postigli optimalne rezultate.

Laserom za uklanjanje pigmentacija možete transformisati kožu u sjajan i ujednačen izgled. Zakažite danas termin i otkrijte transformišući efekat naše napredne laser terapije.

uklanjanje-dlacica-ikona

IRITANTNE DLAČICE, ZBOGOM!

Profesionalni tretman laserom uklanja neželjene dlačice na licu i telu brzo i zauvek. Za trajno uklanjanje dlačica koristimo visokoefikasan medicinski diodni laser koji obrađuje folikule dlake pomoću vakuum tehnologije. Na ovaj način, svaka sitna ili krupna, tvrdoglava dlačica može biti bezbolno tretirana i trajno uklonjena. Naša metoda je pogodna za sve tipove kože i tokom cele godine.

tretman-koze-ikona

ZA BESPREKORNU KOŽU KOJA SJAJI

Uživajte u koži tako nežnoj kao svila, ne narušavajući pritom zdravlje i mekoću vaše kože.
Laserterapija pruža efikasan način za tretiranje ožiljaka, koristeći svetlosne impulse kako bi podržala proces uklanjanja ožiljaka i stimulisala stvaranje kolagena.

tretman-lica-ikona

NAJVIŠI STEPEN BEZBEDNOSTI I EFIKASNOSTI

U Divine Medica pružamo bezbolno i efikasno rešenje, čak i za tvrdoglave (oštro obojene) tetovaže. Korišćenjem ultrakratkih impulsa u opsegu od 1 pikosekunde, što je bilioniti deo sekunde, primenjujemo jedinstvenu fotoakustičnu metodu.