Botulinski toksin tipa A – Botoks tretman za prirodan izgled bez bora

U klinici Divine Medica, botoks tretmani su prilagođeni individualnim potrebama i željama naših pacijenata, nudeći brza i efikasna rešenja za različite estetske i medicinske probleme. Evo kako izgleda tretman botoksom i šta možete očekivati:

Šta predstavlja Botoks?

Botoks je naziv za lek koji se temelji na botulinum toksinu, ključnom produktu bakterije Clostridium botulinum.

Ovaj lek se decenijama koristi u raznim medicinskim disciplinama, uključujući neurologiju i oftalmologiju, za kontrolu mišićne aktivnosti.

Njegova sigurnost potvrđena je odobrenjem regulatornih agencija za lekove i hranu.

devojka-korekcija-brade-big

Način belovanja Botulinum toksina – Botoksa

Primena botulinum toksina – botoksa jeste minimalno invazivna procedura koja smanjuje mišićnu aktivnost odgovornu za kontrakcije. To postiže blokadom neuromuskularne transmisije, sprečavajući oslobađanje acetilholina, ključnog neurotransmitera u procesu mišićne kontrakcije. Ovim se blokiraju signali koji mišićima daju naredbu za stegnutost, rezultirajući njihovom relaksacijom.

Botoks se pokazao kao bezbedan za upotrebu kod osoba starosti između 18 i 65 godina, gde se primenjuje za estetsko smanjenje vidljivosti finih i dubokih bora na licu, uključujući bore na čelu, bore oko očiju, i bore između očiju.

Kako se formiraju mimičke bore?

Mimičke bore mogu biti kategorisane u dve grupe: dinamičke, koje postaju vidljive pri pokretima kože usled mišićne kontrakcije, i statičke, koje ostaju primetne čak i kada su mišići u stanju mirovanja.

Ko bi trebao da razmišlja o botox tretmanu i kada?

Iako nema precizno određene starosne dobi za primenu botoxa, preporučuje se da osobe mlađe od 25 godina izbegavaju ovaj tretman. Mladi ljudi često imaju bore koje su rezultat dehidrirane kože, a koje se mogu tretirati hidratantnim tretmanima lica. Osobama sa suvom kožom i vidljivim borama pri mimici savetuje se da preventivno koriste botox jednom godišnje. Za one starije sa duboko urezanim borama (statičkim), tretman se može ponavljati dva do tri puta godišnje.

Bezbednost botulinum toksin tretmana i potencijalni rizici

Botulinum toksin tretman je u potpunosti bezbedan kada ga izvodi stručno lice koje injekciju postavlja precizno u mišić. Aplikacija površno ispod kože može dovesti do atrofije kože na mestu injekcije posle nekog vremena. Alergijske reakcije su minimalne kod korišćenih proizvoda odobrenih za upotrebu. Tretman traje samo nekoliko minuta, bezbolan je, a efekti traju od 4 do 6 meseci.

Botoks rezultati uključuju:

Dodatne primene Botoxa i njegove prednosti

 • Tretman protiv prekomernog znojenja (hiperhidroza)
 • Primena botoxa u aksilarnoj regiji ili na dlanovima i tabanima može smanjiti proizvodnju znoja, što je posebno korisno tokom letnjih meseci za osobe sa poremećajem termoregulacije.
 • Korekcija “gummy smile
 • Relaksacijom mišića koji podižu gornju usnu, osmeh postaje lepši, manje otkrivajući desni.
 • Pomoć u lečenju migrena
 • Botox može služiti kao dopunska terapija za neke vrste migrenoznih glavobolja.

Preporuke posle botoks tretmana

Nakon injekcije, botox ne deluje odmah. Vezivanjem za acetilholin, polako relaksira mišiće tokom dve nedelje, sa punim efektom vidljivim nakon 14 dana. Preporučuje se kontrolna poseta za moguće dodavanje botoxa na mestima gde delovanje nije bilo ujednačeno. Nakon tretmana treba izbegavati alkohol, fizičku aktivnost, masažu lica, spavanje odmah nakon tretmana, kao i odlazak u bazen, saunu, ili solarijum.

Kada se botox ne preporučuje?

 • Tokom trudnoće i dojenja
 • Ako postoji alergijska reakcija na preparat
 • Kod neuroloških poremećaja
 • Uz upotrebu antibiotika ili relaksanata mišića

Koji su to sve dostupni Botoks tretmani

Šta je Botoks tretman za Kosu?

Botoks za kosu ne sadrži botulinum toksin, koji se često povezuje sa estetskim tretmanima lica. Umesto toga, ovaj tretman koristi bogatu mešavinu hranljivih sastojaka, uključujući vitamine, aminokiseline, antioksidanse i prirodna ulja, dizajniranu da duboko prodre u vlasi kose, obnavljajući ih iznutra.

Kako deluje Botoks za kosu?

Primena botoksa za kosu u Divine Medica klinici je jednostavan, neinvazivan proces koji transformiše kosu, čineći je glatkom, sjajnom i punom života. Tretman deluje tako što popunjava praznine u oštećenim delovima vlasi, zapečaćuje kutikulu i štiti kosu od daljih oštećenja. Rezultat je snažna, zdrava kosa koja izgleda prirodno i lako se oblikuje.

Kome je Botoks tretman za kosu namenjen?

Botoks za kosu je idealan za sve koji se bore sa suvom, oštećenom ili neukrotivom kosom. Bez obzira na tip kose – od tanke do guste, ravne do kovrdžave – botoks za kosu može pružiti transformaciju koju tražite, bez upotrebe štetnih hemikalija.

Prednosti Botoksa za kosu

 • Duboka hidratacija: vraća vlazi unutar vlasi, čineći kosu mekom i sjajnom.
 • Smanjenje kovrdžavosti i neželjenog volumena: kosu čini glatkom i lakom za stilizovanje.
 • Obnova oštećene kose: popravlja štetu izazvanu bojenjem, hemijskim tretmanima ili toplotom.
 • Zaštita od budućih oštećenja: formira zaštitni sloj oko svake vlasi.

Zašto odabrati Divine Medica za Botoks tretman kose?

U Divine Medica klinici, svaki tretman botoksa za kosu prilagođen je specifičnim potrebama Vaše kose. Naši iskusni stručnjaci koriste samo najkvalitetnije proizvode, garantujući da ćete dobiti najbolje moguće rezultate. Posvećeni smo ne samo obnavljanju lepote Vaše kose već i njenom održavanju zdravom i jakom.

Transformišite svoju kosu već danas zakazivanjem tretmana botoksa za kosu u Divine Medica klinici. Dozvolite nam da Vam pomognemo da otkrijete najbolju verziju Vaše kose – sjajnu, zdravu i prepunu života. Jer u Divine Medica, verujemo da svako zaslužuje da se oseća divno, počevši od vrha glave.

Otkrijte moć botoksa za kosu u Divine Medica klinici – tamo gde lepota i zdravlje kose postaju jedno.

Botoks Lica: Revolucionarni tretman za mladalački izgled

U potrazi za večnom mladošću i savršenom kožom, botoks se nameće kao jedan od najpopularnijih i najefikasnijih tretmana. U Divine Medica klinici, posvećeni smo pružanju vrhunskih estetskih rešenja koja odgovaraju potrebama i željama naših pacijenata. Botoks lica nije izuzetak – ovo je tretman koji obnavlja i revitalizuje, pružajući svež i odmoran izgled bez potrebe za hirurškom intervencijom.

Idealni kandidati za Botoks lica

Botoks lica je idealan za osobe koje žele da smanje vidljivost finih linija i bora bez dugotrajnog oporavka. Preporučuje se osobama koje počinju da primjećuju tragove starenja ili onima koji žele preventivno delovati na formiranje bora. Zahvaljujući individualnom pristupu u Divine Medica klinici, svaki tretman je prilagođen specifičnim potrebama i ciljevima pacijenta, obezbeđujući prirodne i zadovoljavajuće rezultate.

Proces tretmana

Tretman botoksom je brz i relativno bezbolan. Nakon inicijalne konsultacije i određivanja ciljnih područja, botoks se precizno injektira u mišiće, koristeći tanku iglu. Procedura obično traje oko 15-20 minuta, a pacijenti mogu odmah nastaviti sa svojim svakodnevnim aktivnostima. Efekti botoksa postaju vidljivi nakon nekoliko dana i mogu trajati od tri do šest meseci, nakon čega se tretman može ponoviti.

Prednosti Botoksa

 • Brzi i vidljivi rezultati: Opuštanje mišića i smanjenje bora postaju vidljivi u roku od nekoliko dana.
 • Minimalni period oporavka: Pacijenti mogu odmah nastaviti sa svojim uobičajenim aktivnostima.
 • Preventivno delovanje: Pomaže u sprečavanju formiranja novih bora.
 • Poboljšanje samopouzdanja: Mladalački i osveženi izgled doprinosi većem samopouzdanju.

Bezbednost i neželjeni efekti botoksa

Botoks je bezbedan tretman kada ga primenjuju licencirani stručnjaci. U Divine Medica klinici, naši doktori specijalisti imaju bogato iskustvo u primeni botoksa, garantujući optimalne rezultate uz minimalne rizike. Mogući neželjeni efekti su blagi i prolazni, uključujući otok ili modrice na mestima injekcija, ali se retko javljaju.

Botoks lica u Divine Medica klinici predstavlja bezbedan, brz, i efikasan način za postizanje mladalačkog i osveženog izgleda. Bilo da se bore tek pojavljuju ili su već prisutne, naši stručnjaci su tu kako bi vam pomogli.

Botoks oko očiju: Pomlađivanje izgleda u Divine Medica klinici

Kada se radi o očuvanju mladalačkog izgleda i svežine lica, oči su često prvo područje na kojem primetimo tragove vremena. Fine linije i bore oko očiju, mogu učiniti da izgledamo starije ili umornije nego što se zapravo osećamo. U Divine Medica klinici, nudimo rešenje koje je brzo, efikasno, i što je najvažnije, pruža prirodne rezultate – botoks tretman oko očiju.

Zašto koristi Botoks za tretiranje područja oko očiju?

Botoks je proveren metod za borbu protiv znakova starenja, posebno efikasan kada se koristi za tretiranje delikatnog područja oko očiju. Zahvaljujući svojoj sposobnosti da opusti mišiće koji uzrokuju bore, botoks može značajno smanjiti postojeće fine linije i sprečiti nastanak novih.

Proces tretmana

Tretman botoksom oko očiju je brz i relativno bezbolan postupak koji obavljaju naši iskusni stručnjaci. Nakon početne konsultacije i procene vaših individualnih potreba, botoks se pažljivo injektira u ciljane mišiće oko očiju. Ovaj tretman traje svega nekoliko minuta, a efekti su vidljivi već nakon nekoliko dana.

Šta očekivati posle tretmana?

Rezultati botoksa oko očiju mogu trajati od tri do šest meseci, nakon čega se tretman može ponoviti. Većina pacijenata primeti vidljivo smanjenje bora, što rezultira svežijim i mlađim izgledom. Oporavak je minimalan, što znači da se možete odmah vratiti svojim uobičajenim aktivnostima.

Botoks oko očiju je siguran i efikasan način da se vratite vreme unazad i povratite svežinu i mladalački izgled vašem licu. Ako ste spremni za transformaciju i želite da saznate više o tome kako botoks može pomoći baš vama, pozovite nas u Divine Medica klinici. Naš tim je ovde da odgovori na sva vaša pitanja i da vas vodi kroz svaki korak na putu do lepšeg i zadovoljnijeg izgleda.

Botoks čela: Ključ mladolikog izgleda

U potrazi za svežim i mladalačkim izgledom, mnogi se okreću estetskim tretmanima koji mogu značajno uticati na smanjenje vidljivosti bora i finih linija. Jedan od najpopularnijih i najtraženijih tretmana u Divine Medica klinici je botoks čela, metoda koja nudi brze i efikasne rezultate u borbi protiv znakova starenja.

Zašto Botoks čela?

Bore na čelu su među prvim znakovima starenja koji mogu postati vidljivi na našem licu. One su rezultat godina ponavljanja mimike, poput čuđenja ili mrštenja, što dovodi do formiranja horizontalnih linija koje mogu učiniti da izgledamo starije ili umornije. Botoks čela nudi rešenje za ove izazove, pružajući glatku i revitalizovanu kožu.

Kako deluje Botoks na čelu?

Botoks, ili botulinum toksin, deluje tako što privremeno paralizuje mišiće koji su odgovorni za stvaranje bora, sprečavajući njihovo kontrakciju. Ovo rezultira smanjenjem postojećih bora i sprečavanjem formiranja novih. Tretman je brz, traje svega nekoliko minuta, a rezultati mogu biti vidljivi već nakon nekoliko dana.

Procedura tretmana

Tretman botoksom na čelu u Divine Medica klinici izvodi se sa najvećom pažnjom i preciznošću. Procedura počinje detaljnom konsultacijom, tokom koje naši stručnjaci ocenjuju vaše specifične potrebe i očekivanja. Sam tretman je brz i uglavnom bezbolan, sa minimalnim periodom oporavka, što znači da možete nastaviti sa svojim dnevnim aktivnostima odmah nakon posete klinici.

Bezbednost i efikasnost

Botoks tretmani su pokazali visok nivo bezbednosti i efikasnosti kroz godine primene. Neželjeni efekti su retki i obično vrlo blagi, poput privremenog otoka ili modrica na mestu injekcije. U Divine Medica klinici, koristimo samo proverene proizvode i tehnike, obezbeđujući najviši standard bezbednosti i zadovoljstva naših pacijenata.

Kada očekivati rezultate?

Većina pacijenata primeti vidljivo smanjenje bora na čelu u roku od nekoliko dana nakon tretmana, sa maksimalnim efektom koji se postiže nakon dve nedelje. Rezultati mogu trajati od tri do šest meseci, nakon čega se tretman može ponoviti za održavanje rezultata.

Botoks protiv znojenja: Revolucionarno rešenje u Divine Medica klinici

U borbi protiv prekomernog znojenja, poznatijeg kao hiperhidroza, mnogi su potražili različita rešenja, ali malo koja su se pokazala efikasna kao botoks tretmani u Divine Medica klinici. Prekomerno znojenje može biti ne samo neprijatno, već i izazvati značajne socijalne i profesionalne poteškoće. Srećom, botoks nudi dugoročno i efikasno rešenje.

Kako Botoks pomaže protiv prekomernog znojenja?

Botoks, ili botulinski toksin, poznat je po svojoj primeni u estetskoj medicini za smanjenje bora. Međutim, njegova primena se ne zaustavlja tu. Botoks deluje tako što privremeno blokira signale nervnog sistema koji podstiču znojne žlezde, čime se znatno smanjuje znojenje u tretiranom području.

Tretman je brz, efikasan i pruža olakšanje od prekomernog znojenja na period od 6 do 12 meseci, nakon čega se može ponoviti. Najčešće se primenjuje na pazušnim jamama, dlanovima, stopalima, a može se koristiti i na drugim delovima tela gde je znojenje problematično.

Iskustvo tretmana u Divine Medica klinici

U Divine Medica klinici, tretman botoksom protiv znojenja obavlja se uz najviše standarde stručnosti i higijene. Procedura započinje detaljnim konsultacijama gde se procenjuje stepen hiperhidroze i određuje najbolji pristup tretmanu za svakog pojedinca. Sam tretman je brz i relativno bezbolan, s minimalnim oporavkom, omogućavajući pacijentima da se odmah vrate svojim svakodnevnim aktivnostima.

Šta možete očekivati posle tretmana botulinum toksinom?

Nakon tretmana, većina pacijenata primeti značajno smanjenje znojenja već unutar nekoliko dana. Puni efekat se obično oseća nakon dve nedelje, pružajući dugotrajno olakšanje od hiperhidroze. Pored fizičkog komfora, tretman botoksom može znatno poboljšati kvalitet života, smanjujući anksioznost i samosvest povezanu sa prekomernim znojenjem.

Sigurnost i neželjeni efekti

Kao i sa svakim medicinskim tretmanom, važno je biti svestan potencijalnih neželjenih efekata. Međutim, kada ga izvode iskusni stručnjaci u Divine Medica klinici, tretman botoksom protiv znojenja smatra se visoko sigurnim. Neželjeni efekti su retki i obično blagi, uključujući privremeno crvenilo, otok ili blagu bol na mestu injekcije.

Botoksom protiv bora

U potrazi za tajnom večne mladosti, mnogi su se okrenuli botoksu, revolucionarnoj metodi u borbi protiv bora koja je osvojila svet. U Divine Medica klinici, posvećeni smo pružanju najkvalitetnijih tretmana botoksom, dizajniranih da vam vrate samopouzdanje i osveže vaš izgled, čineći ga mladalačkijim i odmornijim.

Kako Botoks deluje protiv bora?

Primena botoksa je brza, efikasna i pruža gotovo trenutne rezultate. Botoks ciljano deluje na mišiće odgovorne za stvaranje bora, opuštajući ih i time smanjujući njihov izgled na koži. Tretirana područja obuhvataju bore na čelu, “vrane noge” oko očiju, kao i linije izražavanja između obrva.

Šta možete očekivati od tretmana?

Nakon konsultacija i detaljnog pregleda, naši stručnjaci pažljivo planiraju tretman kako bi se postigli najbolji mogući rezultati. Botoks tretman je brz i efikasan – traje svega nekoliko minuta, sa rezultatima koji postaju vidljivi već nakon nekoliko dana. Efekti botoksa mogu trajati do 4-6 meseci, nakon čega se tretman može ponoviti.

Botoks vrata: Tajna večne mladosti

Kako starimo, koža na vratu postaje manje elastična, a mišići slabiji. To dovodi do pojavljivanja horizontalnih linija, poznatih kao “ogrlice”, i opuštenosti kože koja može izgledati kao “ćureći vrat”. Botoks vrata je minimalno invazivan tretman koji ciljano deluje na mišiće vrata, opuštajući ih i time smanjujući vidljivost bora i linija, kao i opuštenost kože.

Kako tretman funkcioniše?

Stručnjaci u Divine Medica klinici koriste precizne injekcije botoksa kako bi opustili platizma – široki mišić vrata. Tretman smanjuje napetost u mišićima, čime se direktno utiče na smanjenje “ogrlica” i opuštenosti kože. Proces je brz, traje svega nekoliko minuta, i ne zahteva vreme za oporavak, što vam omogućava da se odmah vratite svojim dnevnim aktivnostima.

Kada očekivati rezultate?

Većina pacijenata primeti značajno poboljšanje unutar nekoliko dana nakon tretmana, sa maksimalnim efektima koji postaju vidljivi nakon dve nedelje. Rezultati mogu trajati od tri do šest meseci, nakon čega se tretman može ponoviti kako bi se održao željeni izgled.

Da li je tretman vrata Botoksom siguran?

Kao i kod svih tretmana botoksom, sigurnost je na prvom mestu u Divine Medica klinici. Naši iskusni stručnjaci koriste samo odobrene, visokokvalitetne proizvode i najnovije tehnike kako bi osigurali najbezbednije i najefikasnije rezultate. Mogući neželjeni efekti su minimalni i obično uključuju privremenu modricu ili crvenilo na mestima injekcija.

Za koga je Botoks vrata idealno rešenje?

Tretman je idealan za osobe koje žele da se bore protiv znakova starenja na vratu, bilo da je reč o sprečavanju pojavljivanja prvih bora ili redukciji već postojećih znakova starenja. Takođe, odlično se kombinuje sa drugim tretmanima lica za sveobuhvatno podmlađivanje.

Botoks tretman vrata u Divine Medica klinici nudi efikasno i sigurno rešenje za očuvanje mladalačkog izgleda. Obratite nam se sa poverenjem i dozvolite našem timu stručnjaka da vam pomogne da ostvarite svoje estetske ciljeve uz pomoć najnovijih dostignuća u oblasti botoksa.

Botoks ili Hijaluron: Koji je bolji izbor za vas?

Izbor između botoksa i hijalurona zavisi od vaših specifičnih ciljeva i potreba.

 • Za dinamičke bore: Ako je vaš primarni cilj smanjenje bora koje nastaju zbog mimike lica, botoks je verovatno najbolja opcija za vas. Botoks efikasno “smiruje” mišiće, smanjujući pojavu dinamičkih bora.
 • Za dodavanje volumena i smanjenje statičkih bora: Hijaluronski fileri su idealni ako želite da dodate volumen određenim delovima lica ili smanjite statičke bore koje su prisutne bez obzira na izraz lica.
 • Kombinovani pristup: U mnogim slučajevima, kombinacija botoksa i hijalurona može pružiti najkompletnije rezultate, omogućavajući individualizovan pristup koji cilja na različite vrste bora i potrebe za volumenom.

Konsultacija sa stručnjacima

Najvažniji korak u donošenju odluke između botoksa i hijalurona jeste konsultacija sa iskusnim estetskim lekarom. U klinici Divine Medica, naši stručnjaci će pažljivo analizirati vašu kožu, slušati vaše želje i preporučiti najefikasniji tretman koji će vam pomoći da postignete željeni izgled.

Na kraju, bez obzira na izbor tretmana, cilj u klinici Divine Medica je da svaki pacijent napusti kliniku osećajući se osveženo, pomlađeno i samouvereno. Kontaktirajte nas danas da biste zakazali svoju konsultaciju i saznali više o tome kako botoks ili hijaluron mogu poboljšati vaš izgled i samopouzdanje.

Kako izgleda tretman Botoksom i koliko traje?

Tretman botoksom obično traje od 10 do 30 minuta, u zavisnosti od tretiranog područja. Botoks se precizno injektira u ciljane mišiće pomoću tanke igle, što rezultira minimalnim nelagodnostima.

Mogući rizici i neželjeni efekti

Iako je botoks generalno siguran, neki mogući neželjeni efekti uključuju blagi otok, crvenilo, modrice ili glavobolju. Veoma retko, može doći do prolazne slabosti okolnih mišića.

Koliko često je potrebno ponavljati tretman

Za održavanje optimalnih rezultata, tretman botoksom se obično ponavlja svakih 4 do 6 meseci.

Sigurnost botoksa

Kada ga primenjuju iskusni profesionalci, botoks je visoko siguran tretman. Divine Medica koristi samo proverene proizvode i tehnike.

Kolika je bolan tretman?

Većina pacijenata doživljava vrlo blagu nelagodnost tokom injekcije, često opisivanu kao blagi ubod.

Očekivani rezultati

Rezultati botoks tretmana obično postaju vidljivi unutar nekoliko dana, a pun efekat se može očekivati nakon 1 do 2 nedelje.

Alternative za tretiranje bora

Osim botoksa, postoje i druge metode kao što su hijaluronski fileri, laserski tretmani i hemijski piling.

Kontraindikacije za botoks

Botoks nije preporučljiv osobama sa određenim neurološkim problemima, kao i trudnicama i dojiljama.

Statičke ili dinamičke bore

Botoks je najefikasniji za tretman dinamičkih bora koje nastaju usled pokreta mišića, dok se za statičke bore često preporučuju hijaluronski fileri.

Da li postoje ozbiljni neželjeni efekti ili alergijske reakcije?

Ozbiljni neželjeni efekti su veoma retki. Alergijske reakcije na botoks su izuzetno neobične.

Trajanje efekta botoksa

Efekat botoksa obično traje od 4 do 6 meseci, nakon čega se tretman može ponoviti.

Primena Botoksa na drugim delovima tela

Botoks se takođe koristi za tretman prekomernog znojenja (hiperhidroza), kao i za neke medicinske uslove poput hronične migrene.

Starosna granica za botoks tretman

Botoks se generalno preporučuje osobama starijim od 18 godina, sa optimalnim rezultatima obično postignutim u tridesetim.

Botoks u trudnoći i dojenju

Botoks nije preporučen tokom trudnoće i dojenja zbog nedostatka istraživanja o sigurnosti.

Kombinovanje Botoksa sa drugim tretmanima

Botoks se često kombinuje sa hijaluronskim filerima i drugim estetskim tretmanima za postizanje sveobuhvatnih rezultata.

CENA BOTOKS TRETMANA

Cenu tretmana možete pronaći OVDE.

U klinici Divine Medica, naši stručnjaci su posvećeni pružanju individualizovanih tretmana koji odgovaraju specifičnim potrebama svakog pacijenta, uzimajući u obzir njihove želje, kao i zdravstveno stanje. Svaki tretman botoksom u Divine Medica klinici prati strogi protokol koji započinje detaljnom konsultacijom, omogućavajući našem timu da razume jedinstvene karakteristike i očekivanja svakog pojedinca.

Naš cilj nije samo da ostvarimo vidljive i prirodne rezultate, već i da osiguramo sigurnost i zadovoljstvo naših pacijenata kroz celokupni proces, od početne konsultacije do post-tretmanske nege.

Za nas u Divine Medica klinici, vaša bezbednost i zadovoljstvo su na prvom mestu. Bez obzira da li je vaš cilj smanjenje bora, tretiranje prekomernog znojenja ili bilo koji drugi estetski ili terapeutski cilj, naš tim stručnjaka je ovde da vam pruži podršku na svakom koraku vašeg putovanja ka ostvarenju željenih rezultata.

Odaberite Divine Medica za svoje botoks tretmane i doživite profesionalizam, brigu i ekspertizu koje zaslužujete.