Hijaluronski fileri – Hijaluronska kiselina: Jednostavan tretman s velikim efektom

Hijaluronska kiselina je potpuno prirodan proizvod koji se takođe nalazi u ljudskom telu. Proces starenja, kao i različiti spoljašnji uticaji, tokom vremena utiču na nivo hijaluronske kiseline u telu, što automatski utiče na izgled Vaše kože i pojavu bora.

Ponekad su bore toliko duboke da je njihovo popunjavanje najbolje rešenje. Da biste se oslobodili bora i ispravili konture lica, danas više nije potrebno izvoditi hirurške zahvate.

U većini slučajeva, ove nedostatke možete brzo i bezbolno rešiti hijaluronskom kiselinom. Punjenjem bora hijaluronskom kiselinom vaše lice ponovno dobija mladalački izgled. Naši lekari specijalisti u Divine Medica će naglasiti vašu prirodnu lepotu.

Hijaluronska kiselina vam omogućava da ponovo povećate koncentraciju hijaluronske kiseline u koži, što se odmah odražava na izgledu i konturama vašeg lica. To je jednostavan tretman sa velikim efektom.

Interesuje Vas ovaj tretman? Zakažite već danas termin kod jednog od naših specijalista.

devojka-popunjavanje-bora-hijaluronom-big

KOJI PROIZVODE NAJĆEŠĆE KORISTIMO – SAMO NAJKVALITETNIJI HIJALURONSKI FILERI?

Juvederm Volbella, Juvederm Volift, Juvederm Voluma, Juvederm Ultra smile, Juvederm 4, Restylane Kysse, Restylane Refyne, Restylane Defyne, Restylane Volume, Belotero Volume, Belotero Intense, Belotero Balance, Belotero Lips, Belotero Revive, Teosyal Redensity 2.

ZA KOGA JE POGODAN TRETMAN HIJALURONSKIM FILERIMA?

Ako želite postići ove rezultate, tretman bora hijaluronskom kiselinom je pravi izbor za vas.

KAKO SE IZVODI TRETMAN HIJALURONSKIM FILERIMA?

Pre tretmana, po želji, može se naneti blago anestetičko sredstvo u obliku kreme na kožu, kako bi sam tretman bio što manje bolan.

Cene se mogu razlikovati u zavisnosti od vrste filera koji se koristi i obima tretmana. Preporučujemo da se direktno konsultujete sa našim lekarima kako biste dobili tačne informacije o cenama i odabrali željeni filer u skladu sa vašim potrebama i željama.

Naši lekari ubrizgavaju odabrano filer specijalnom špricom sa manjim iglama direktno u koži. Naši stručnjaci često koriste tupu iglu- kanilu jer značajno smanjuje trauma kože lica.

Hijaluronski fileri popunjavaju bore na koži čineći ih glatkim i zategnutim.

Ako je bora duboka, koristiće se veća količina filera, dok će kod plićih bora biti neophodna manja količina.

Tretman se obavlja ambulantno i traje od 15 do 30 minuta, a odmah nakon tretmana možete se vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

KOJI REZULTATI SE OČEKUJU NAKON TRETMANA?

Rezultati su odmah nakon tretmana vidljivi. Osim popunjavanja bora, postoje i neke dodatne prednosti ovakvih postupaka. Neki od filera deluju i na same ćelije kože. Ćelije podstiču proizvodnju kolagena, koji je sastavni deo vezivnog tkiva, čime se vaše lice osvežava, zateže i podmlađuje.

KOLIKO DUGO TRAJE EFEKAT HIJALURONSKIH FILERA?

Dugotrajni, estetski efekti postižu se elegantnim, brzim i minimalno invazivnim pristupom, sa trajanjem od 6 do 18 meseci, zavisno o vrsti upotrebljenog materijala.

ŠTA TREBA PRATITI PRE I POSLE TRETMANA?

Hijaluronski fileri – pre tretmana:

Da biste smanjili rizik od modrica i krvarenja na mestu injekcije, izbegavajte uzimanje antiinflamatornih lekova ( poput Brufena ) sedam dana pre tretmana, jer ovi lekovi mogu podstaći krvarenje.

Najmanje 24 sata pre tretmana izbegavajte konzumaciju alkohola.

Hijaluronski fileri – nakon tretmana:

Dobra vest je da je vreme oporavka nakon tretmana hijaluronskom kiselinom vrlo kratko i možete odmah se vratiti svojim svakodnevnim obavezama.

Da biste izbegli infekcije, ne dodirujte tretirano područje najmanje 24 sata nakon tretmana i u tom periodu ne nanosite šminku.

Izbegavajte direktno izlaganje suncu, sauni i ekstremnim hladnoćama najmanje 1 nedelju nakon tretmana, dok otoci i crvenilo ne prođu.

KOJE NEŽELJENE REAKCIJE MOGU NASTATI NAKON TRETMANA HIJALURONSKIM FILERIMA?

U retkim slučajevima mogu se pojaviti otoci, crvenilo, kvržice ili modrice koje obično brzo prolaze. Fileri se prirodno razgrađuju tokom vremena, stoga je potrebno ponoviti postupak nakon 6 do 12 meseci, ali često sa značajno manjim količinama preparata u odnosu na prvu primenu.

Ako se neželjeni efekti produže duže od 2-3 dana ili se pogoršaju, odmah se obratite nama.

KOJE SU KONTRAINDIKACIJE?

Takođe je važno znati da hijaluronski fileri imaju kontraindikacije. Da biste se zaštitili od neželjenih efekata ovog postupka, trebate biti upoznati sa listom standardnih kontraindikacija:

 • Hronične infektivno-upalne bolesti
 • Alergije
 • Poremećaji sistema za zaustavljanje krvarenja (koagulacija krvi)
 • Kožne bolesti
 • Uzimanje antikoagulanasa u poslednja dva meseca
 • Hormonski poremećaji
 • Trudnoća i dojenje

Zakoračite u novu dimenziju estetske lepote uz našu stručnost i posvećenost. Zakažite konsultaciju kako bismo zajedno stvorili savršen osmeh prilagođen samo vama.

POVEĆANJE I KOREKCIJA USANA HIJALURONOM

Da li ste zadovoljni svojim usnama? Ili bi možda male promene mogle učiniti da budete srećniji? Da li su vaše usne asimetrične, neujednačene ili previše uske?

Injekcije hijaluronske kiseline omogućavaju našim stručnjacima precizno oblikovanje, korigovanje asimetrije i postizanje zavodljivih, ženstvenih i punih usana s lepim konturama koje ističu vašu individualnu lepotu.

Upotrebom injekcija u crvenom delu usana, volumen može biti obnovljen ili povećan. U Divine Medica imamo više od 14 godina iskustva u oblasti povećanja usana.

Kako se izvodi povećavanje ili korekcija usana hijaluronom?

Tokom konsultacije sa stručnjakom, sve želje u vezi sa vašim sanjanim usnama će se detaljno razmatrarti. Hijaluronski gel se može fino oblikovati zbog čega pruža usnama elastičnost i prelep volumen, što znači da postižemo najbolje moguće rezultate tretmana.

Injekcije u usne su minimalno invazivan postupak tokom kojeg se hijaluronska kiselina, poznata i kao filer, ubrizgava u gornju i donju usnu. Po želji, može se prethodno naneti anestetska krema.

Ovaj postupak obično traje 20-40 minuta i obavlja se ambulantno u našoj praksi.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu naših lekara u oblasti estetske medicine, tretman uključuje veoma malo ili nimalo bola. Pripravci hijaluronske kiseline već sadrže lokalni anestetik nazvan lidokain, koji ima anestetički efekat nakon prvog uboda. Zbog vrlo dobre podnošljivosti hijaluronske kiseline, nema ili veoma malo bola čak i nakon tretmana, a po potrebi se može ublažiti analgeticima.

Koji se rezultati postižu na usana?

Usne s vremenom gube volumen, elastičnost i vlagu. Bore su razlog zbog kojeg mnoge žene nisu zadovoljne i žele ponovno mladalačke, pune usne.

Hijaluronski fileri učiniće da vaše usne ponovo dobijaju elastičnost i volumen, doprinoseći atraktivnom izgledu. Ponovo vraćamo sjaj vašim usnama. Bilo da je reč o vraćanju volumena tankim usnama, peglanju bora ili ispravljanju asimetrije ili neujednačenosti. Sve se to može rešiti tretmanom hijaluronskom kiselinom. Luk Kupida (vrh usana u obliku luka) takođe može biti istaknutiji, a konture usana mogu biti bolje definisane.

Rezultat je vidljiv nakon prvog tretmana.

Koliko dugo traju rezultati tretmana?

Po pravilu, hijaluronska kiselina i njeni rezultati traju oko 6-12 meseci. Kao i svaka procedura koja se radi kod ljudi, trajnost zavisi od vrste kože. Da biste produžili efekat, preporučuje se osvežavanje.

Na šta treba obratiti pažnju pre samog tretmana povećanja usana hijaluronom?

Ono što se savetuje klijentima pre tretmana jeste:

 1. Ne konzumirajte alkohol pre tretmana (najmanje 24 sata);
 2. Pijte dovoljno vode u danima pre tretmana;
 3. Jedite dovoljno hrane (da biste sprečili cirkulacione probleme);
 4. Nije poželjno da klijent ima trajnu šminku na dan tretmana.

Nakon tretmana, obratite pažnju na sledeće:

 1. Kako biste izbegli negativan uticaj na rezultate tretmana, najvažnije je da ne dodirujte usne. Na prstima se nalaze bakterije koje mogu izazvati infekcije i ometati proces zarastanja.
 2. Nemojte pušiti najmanje 4 sata nakon tretmana.
 3. Izbegavajte proizvode za negu kože.
 4. Karmin možete naneti sledećeg dana.
 5. Saune, solarijumi ili direktno i intenzivno sunčevo zračenje treba izbegavati (najmanje 1 nedelju).
 6. Ukoliko je potrebno hlađenje, usne mogu biti hlađene uz pomoć hladne podloge, ali najviše 10 minuta odjednom.
 7. Kako biste postigli što duži efekat, preporučuje se unos velike količine vode! (najmanje 1,5-3 litra vode dnevno).

Hijaluronska kiselina je poznata po tome što zadržava vodu.

Uobičajeni neželjeni efekti nakon injekcija usana hijaluronskom kiselinom:

 1. Oticanje (nestaje nakon nekoliko dana);
 2. Svrab;
 3. Osećaj napetosti zbog povećanog volumena u usnama;
 4. Neprijatnost;
 5. Modrice;
 6. Bol prilikom uboda igle;
 7. Bol nakon tretmana, koji se može lečiti analgeticima.

ELIMINISANJE PODOČNJAKA HIJALURONOM

Da li stalno imate tamne krugove ispod očiju i zbog toga uvek delujete umorno, iako to zaista niste? Da li Vam se čini da izgledate starije i iscrpljeno? Ipak, želite svežiji izgled oko očiju i sveukupno mlađi izgled?

Injekcija protiv tamnih krugova ispod očiju pomaže u ovom slučaju. Ovo obezbeđuje sveže područje oko očiju i izražajne oči s jasnijim konturama. To će vam pomoći da izgledate budnije i mlađe.

Kako izgleda tretman hijaluronom protiv tamnih krugova ispod očiju?

U detaljnom savetovanju prvo će se razjasniti indikacije i kontraindikacije. Ako postoje kontraindikacije, tretman se ne preporučuje. Ako ništa ne govori protiv tretmana, on će se obaviti ambulantno. Hijaluronska kiselina se minimalno invazivno ubrizgava u predeo suza pomoću male kanile koja pruža punjenje. Moraju se ubrizgati veoma precizno kako bi se postigao željeni cilj.

Punjenjem i povećanjem volumena postižemo podmlađeno područje oko očiju gde tamni krugovi postaju manje primetni. Prema vrsti tretmana, iskustvo pokazuje da injekcija traje 10-15 minuta.

Tretman je generalno bezbolan. Injektiranje se obično opisuje kao blago guranje ili povlačenje. Lokalna anestezija je dostupna na zahtev.

Koje rezultate postižemo ubrizgavanjem hijalurona protiv tamnih krugova ispod očiju?

Tretmanom tamnih krugova ispod očiju hijaluronskom kiselinom postižemo podizanje i punjenje područja suza. To znači da su senke stvorene transparentnim krvnim sudovima manje primetne. Pomoću punjenja, koža postaje čvršća, čime se bore čine manje vidljivim. Područje oko očiju ukupno deluje sveže, a elastičnost se povećava, što je rezultat efekta vezivanja vode hijaluronske kiseline. Prvi rezultati mogu se primetiti odmah nakon tretmana. Konačan rezultat je vidljiv nakon nekoliko dana.

Koliko drugo traju rezultati tretmana?

Efekat obično može trajati do 6 meseci. Međutim, ovo zavisi od različitih faktora. S jedne strane, razgradnja hijaluronske kiseline značajno zavisi od metaboličke aktivnosti. Veoma aktivan metabolizam: hijaluronska kiselina ima tendenciju da se metabolizuje i razgradi brže. Dosta vežbanja takođe stimuliše metabolizam. Pušenje ima negativan uticaj na hijaluronsku kiselinu i takođe uzrokuje brže razlaganje.

Preporučuje se ponavljanje tretmana kako bi efekat tretmana trajao duže.

Na šta treba obratiti pažnju pre i posle tretmana?

Pre tretmana:

 • Suzdržavajte se od konzumiranja alkohola najmanje 24 sata pre tretmana.
 • Izbegavajte lekove poput tableta za spavanje koje mogu uzrokovati modrice i takođe ih treba izbegavati.

Posle tretmana:

 • Ne bi trebalo da vežbate najmanje 1-3 dana i ne posetiti saunu najmanje isto toliko vremena.

Mogući neželjeni efekti:

 • Izolovano oticanje;
 • Modrice (mogu se prekriti laganim mejkapom);
 • Obično, oticanje splasne nakon nekoliko dana, a modrice same nestaju najkasnije za dve nedelje.

Kontraindikacije:

 • Limfna zagušenja, opuštena koža na donjem kapku i izražene vrećice ispod donjeg kapka mogu predstavljati kontraindikaciju. Tretman se takođe ne preporučuje kod trenutnih infekcija ili upala.

KOREKCIJA NOSA HIJALURONSKIM FILERIMA

Želite li ispraviti izbočine na nosu bez pribegavanja hirurškim postupcima i trenutnim efektom?

Spoljni izgled je pod uticajem različitih faktora, pri čemu nos ima ključnu ulogu kao centralna tačka lica. Minimalno invazivna korekcija nosa pomoću hijaluronskih filera može efikasno ispraviti postojeće nepravilnosti.

Kako izgleda tretman korekcije nosa hijaluronom?

Ovaj minimalno invazivan metod tretmana uključuje ubrizgavanje i modifikaciju određenih delova nosa hijaluronskim filerima.

Ukupno, tretman traje oko 15-20 minuta i obavlja se ambulantno.

Sa jedne strane, moguće je tretirati nosni most hijaluronskim filerima, ali vrh nosa takođe može biti lako ispravljen i oblikovan. Deformacije se mogu kompenzovati, a mogu se postići i optimizovane karakteristike lica.

Zahvaljujući preciznoj tehnici u kojoj se hijaluronska kiselina ubrizgava u željene delove pomoću male igle, izbočine na nosu mogu biti prikrivene, potonuli vrh nosa može biti podignut, a nosni most može biti sužen. Postupak se klasifikuje kao minimalno bolan. Međutim, po želji, može se koristiti lokalni anestetik.

Koliko dugo traje efekat nakon tretmana?

Prvi rezultati mogu biti vidljivi odmah nakon tretmana. Hijaluronska kiselina ostaje u nosu oko 3-6 meseci dok se sama razgrađuje. Tačno koliko traje taj proces zavisi od različitih faktora. S jedne strane, metabolizam igra veliku ulogu, a s druge strane, i navike.

Šta treba imati na umu nakon tretmana?

Da biste izbegli infekcije, preporučuje se da prvih nekoliko sati izbegavate dodirivanje tretiranih područja prstima. Ukoliko osećate bol, područja se mogu hladiti lokalno, a po potrebi mogu se uzeti analgetici.

Koji neželjeni efekti se mogu javiti nakon tretmana?

Neželjeni efekti koji se javljaju, a većinom ih nije moguće izbeći, uključuju oticanje, bol, crvenilo i modrice. Ukoliko se javi bol nakon tretmana, može se lečiti analgeticima. Da bi se suprotstavilo oticanju, tretirano područje može se hladiti. Važno je istaći da se hlađenje može izvoditi najviše 10 minuta odjednom. Svi neželjeni efekti koji se pojave trebalo bi da se reše sami nakon nekoliko dana.

POPUNJAVANJE BORA HIJALURONOM

Otkrijte mladost svoje kože našim tretmanom popunjavanja bora pomoću hijaluronskih filera.

Za svež i podmlađen izgled koriste se odabrani fileri – obično na bazi hijaluronske kiseline – kako bi se smanjile fine linije i bore. Popunjavanje bora je estetski tretman. Tokom naših života, koža gubi elastičnost i počinju se formirati bore. Ponekad je dovoljno zategnuti opuštenu kožu. Međutim, ponekad su bore toliko duboke da je popunjavanje najbolje rešenje.

Da biste se rešili bora i ispravili konture lica, više nije potrebno izvoditi hirurške zahvate. U većini slučajeva, ove nepravilnosti mogu se brzo i bezbolno ispraviti hijaluronskim filerima. Popunjavanjem bora hijaluronskom kiselinom, vaše lice će povratiti svoj mladalački izgled. Naši lekari u Divine Medica će istaći vašu prirodnu lepotu.

To je jednostavan tretman s velikim efektom.

Kako se izvodi tretman popunjavanja bora hijaluronom?

Ako želite, pre tretmana može se naneti blagi anestetik u obliku kreme na kožu, kako bi sam tretman bio bezbolan.

Injekcija filera, bilo da se radi o hijaluronskoj kiselini, kolagenu, botoksu ili masnim naslagama koje sami odaberete tokom konsultacije sa jednim od naših lekara pre tretmana.

Lekar ubrizgava odabrani filer u nabor pomoću posebne šprice s manjim iglama. Naši stručnjaci često koriste tupu iglu jer značajno smanjuje traumu na koži lica.

Filer popunjava bore na koži i čini je glatkom i čvrstom.

Ako je nabor dubok, koristi se veća količina filera, a obrnuto, ako je nabor plitak.

Tretman je ambulantna procedura i traje oko 15-30 minuta, u zavisnosti od vaših potreba, a odmah nakon toga moći ćete ponovo da se družite.

Kakvi se rezultati mogu očekivati posle tretmana?

Pozitivan efekat može se primetiti odmah nakon tretmana. Osim popunjavanja bora, postoji nekoliko drugih beneficija ovakvih procedura. Neki od filera takođe deluju na same ćelije kože. Ćelije se stimulišu tako da proizvode kolagen koji podržava vezivno tkivo, posvetljuje, zateže i osvežava vaše lice.

Koliko dugo traju efekti?

Elegantan, brz i neinvazivan postupak stvara izuzetne estetske efekte koji traju do 6, a u nekim slučajevima i do 12 meseci.

Pre i posle tretmana treba voditi računa o…

Pre tretmana:

 • Da biste smanjili rizik od modrica i krvarenja na mestu uboda, trebalo bi da izbegavate uzimanje antiinflamatornih lekova nedelju dana pre tretmana, jer ovi lekovi mogu povećati krvarenje.
 • Izbegavajte konzumiranje alkohola najmanje 24 sata pre tretmana.

Posle tretmana:

 • Dobra vest je da je vreme oporavka nakon tretmana hijaluronskom kiselinom vrlo kratko i možete odmah nastaviti sa svojim svakodnevnim obavezama.
 • Da biste izbegli infekciju, ne dodirujte tretirano područje, niti nanosite šminku najmanje 24 sata nakon tretmana.
 • Izbegavajte direktnu sunčevu svetlost, saunu i ekstremne hladnoće najmanje 1 nedelju nakon tretmana dok otok i crvenilo ne splasnu.

Koji se neželjeni efekti mogu pojaviti?

U retkim slučajevima mogu se javiti otok, crvenilo, izbočine ili modrice, koje obično brzo zarastaju. Filere prirodno razgrađuju vremenom, pa je potrebno ponoviti postupak nakon 6 do 12 meseci, ali često sa značajno manjim količinama preparata u poređenju s prvom aplikacijom.

Ako neželjeni efekti traju duže od 2-3 dana ili se postepeno pogoršavaju, odmah se obratite svom lekaru.

Da li postoje kontradikcije?

Takođe je potrebno znati da hijaluronski fileri za usne imaju kontraindikacije. Da biste se zaštitili od neželjenih efekata ovog postupka, treba da se upoznate s listom standardnih kontraindikacija:

 1. Hronične bolesti infektivno-inflamatorne prirode;
 2. Alergije;
 3. Poremećaji sistema zaustavljanja krvi (koagulacija krvi);
 4. Bolesti kože;
 5. Korišćenje antikoagulanasa u poslednja dva meseca;
 6. Poremećaji hormonske prirode;
 7. Period trudnoće i dojenja.

OBLIKOVANJE VILIČNE KOSTI I BRADE HIJALURONOM

Vilična linija, ili linija vilice, proteže se od vaše brade do uva i formira spoj brade i vilice.

Sanjate o snažnoj i precizno definisanoj bradi i viličnoj liniji, a da pritom ne morate prolaziti kroz hirurški zahvat?

Dugoročno rešenje za oblikovanje brade i vilice je inovativni tretman hijaluronom poznat kao Jawline (Oblikovanje vilične kosti). Ovaj tretman se smatra revolucionarnim jer ispravlja nedostatke koje se ranije moglo ispraviti samo hirurškim postupcima. Takođe ima veoma brz proces zaceljivanja.

Tretman je pogodan kako za žene tako i za muškarce. Za one koji žele poboljšati oblik svog lica, ovaj tretman je idealno rešenje.

Studije pokazuju da je do 51% ljudi zainteresovano za preoblikovanje svog brade i vilične linije. Istraživanja sugerišu da većina žena teži ka simetričnijem i ovalnom obliku lica. Korišćenjem takozvanih filera, hijaluronske kiseline, može se postići jasno definisana vilična linija bez potrebe za hirurškim intervencijama.

Kako se izvodi korekcija brade i vilice pomoću hijaluronskih filera?

Naš cilj je da Vas usrećimo i podržimo vašu individualnu lepotu.

Pre tretmana, rezultat će biti određen tokom konsultacije. To uključuje i planiranje potrebne količine hijaluronskog filera. Obično koristimo 1 do 2 ml kako bismo postigli planirani cilj.

Područje brade prirodno nije vrlo osetljivo na bol. Koristimo lokalnu anestetičku kremu i led kako bismo anestezirali. Po potrebi, dostupna je i lokalna anestetička injekcija, ali se retko koristi. Korekcija je gotovo bezbolna.

Hijaluronska kiselina se ubrizgava direktno u područja koja se tretiraju pomoću kanile. Prilikom pravljenja korekcija, obraćamo pažnju na proporcije vašeg lica i postupamo prema konturama.

Koji se rezultati mogu postići?

Nakon tretmana, primetićete da su brada i vilica jasnije definisane kako u profilu tako i sa prednje strane, i da je koža u donjem delu lica čvršća i osvežena. Osim toga, tretman dovodi do nežno konturisanog područja vilice i usklađenijeg izgleda lica kod žena. Kod muškaraca, konture vilice su naglašene i jasno istaknute.

Koliko dugo traju rezultati tretmana?

Ukupno se može očekivati da rezultati traju oko 3 do 6 meseci. To može varirati u zavisnosti od vašeg metabolizma i povezanog razlaganja hijaluronske kiseline, što može produžiti ili skratiti period.

Na šta treba obratiti pažnju posle tretmana?

Nakon tretmana:

 • Masaže lica treba izbegavati najmanje 7 dana (kako bi filer sprečili da se premešta na neželjeno mesto i da ne nastanu nepravilnosti ili kvržice)
 • Izbegavajte estetske, kozmetičke ili laserske tretmane nedelju dana nakon tretmana.
 • Izbegavajte sunčanje, solarijum i saunu najmanje jednu nedelju (kako biste izbegli hiperpigmentaciju na mestu uboda)
 • Preporučuje se i hlađenje tretiranih područja pomoću hladnih obloga oko 5 minuta svakog sata.

Da li postoje i koji su neželjeni efekti?

Nakon korekcije, može doći do otoka i hematoma na tretiranom području. Otok je posledica neometanih hijalurona (gušći fileri).

Dan nakon tretmana, pacijenti prijavljuju zatezanje brade, blagu bol i povremene poteškoće pri govoru i jedenju. Ovi efekti proizlaze iz upotrebe gušćih filera i istezanja tkiva u području brade. Međutim, ovi efekti brzo prolaze i možete uživati u novom izgledu brade, vilice i lica.

Nakon tretmana nije potrebna posebna nega.

Ako se pomenuti neželjeni efekti ne povuku u kratkom roku, obratite se svom lekaru.

Kada se tretman ne izvodi?

Tretman se ne izvodi kod osoba koje su trudne, doje, imale su alergijsku reakciju na prethodni filer ili imaju prehladu ili herpes infekciju na dan tretmana. Pre svakog tretmana, pregled i savet od strane jednog od naših doktora su neophodni kako bi se obezbedio siguran tok postupka.

NAJČEŠĆA PITANJA I ODGOVORI:

Koliko traje tretman?

Hijaluronski fileri su brzi i efikasni tretmani koji obično traju između 15 i 45 minuta, u zavisnosti od oblasti koja se tretira.

Kome je namenjen?

Ovi tretmani su pogodni za sve koji žele poboljšati izgled kože, bez obzira na uzrast. Naši stručnjaci će prilagoditi tretman vašim jedinstvenim potrebama i ciljevima.

Koje su indikacije za hijaluronske filere?

Hijaluronski fileri se koriste za smanjenje bora, oblikovanje lica, povećanje volumena usana i hidrataciju kože.

Koliko traju rezultati i kada su vidljivi?

Rezultati su odmah vidljivi, a trajanje varira od osobe do osobe. Uglavnom, rezultati traju od 6 do 18 meseci.

Da li je potrebno ponavljati tretman?

Da, kako bi se održali optimalni rezultati, preporučuje se ponavljanje tretmana nakon isteka efekta.

CENE TRETMANA HIJALURONSKOM KISELINOM

Cene tretmana možete pogledati OVDE.