Povećanje usana hijaluronom – najkvalitetniji hijaluronski fileri

Dobrodošli u našu ekskluzivnu ordinaciju, DIVINE MEDICA u Beogradu na Vodi, gde se stručnost i umetnost spajaju kako bismo vam pružili vrhunski tretman povećanja usana hijaluronskim filerima.

Naš tim iskusnih lekara pristupa svakom pacijentu individualno, koristeći precizne tehnike koje garantuju prirodan i skladan izgled, istovremeno naglašavajući vašu jedinstvenu lepotu.

Konsultacija i planiranje

Pre samog tretmana, sprovodimo temeljnu konsultaciju kako bismo razumeli vaše želje i očekivanja.

Naši stručnjaci će pažljivo analizirati vaše usne, uzimajući u obzir proporcije lica i vašu prirodnu anatomiju.

Zajedno ćemo razviti personalizovan plan tretmana kako bismo postigli željene rezultate.

devojka-skripanje-zubima-big

Precizna primena

Tokom samog tretmana, naši lekari Dr Elizabeta i Dr Darko koriste najnovije tehnike i vrhunske proizvode hijaluronskih filera. Njihova veština omogućava preciznu primenu filera, postižući volumen i definiciju u skladu sa vašim estetskim ciljevima. Naš fokus je na postizanju prirodnog izgleda usana, izbegavajući preterane ili veštačke rezultate.

Minimalna neprijatnost

Za vašu udobnost, pre tretmana može se primeniti blagi anestetik kako bismo smanjili osećaj nelagodnosti tokom procedure. Naš tim stručnjaka ima iskustvo u radu sa pacijentima različitih senzitivnosti, pružajući tretman bezbedno i sa minimalnom neprijatnošću.

Brzi rezultati i trajnost

Nakon tretmana, možete očekivati brze i primetne rezultate. Hijaluronski fileri pružaju trenutni efekat punijih, definisanih usana. Iako individualni rezultati variraju, većina pacijenata uživa u dugotrajnim efektima koji traju između 6 meseci do godinu dana.

Posttretmanska briga

Naš tim će vam pružiti smernice o posttretmanskoj nezi kako biste maksimalno iskoristili rezultate. Održavanje hidratacije i izbegavanje određenih aktivnosti tokom prvih nekoliko dana su standardne preporuke.

Da li ste zadovoljni svojim usnama? Ili bi male izmene učinile da budete srećniji?

Da li su vaše usne:

 • asimetrične,
 • neravne ili
 • premale?

Injekcije hijaluronske kiseline za precizno oblikovanje, izravnavanje asimetrije i postizanje zavodljivih, ženstvenih i punih usana sa lepim konturama koje ističu vašu jedinstvenu lepotu.

Mi u Divine Medica već imamo preko 14 godina iskustva u oblasti povećanja usana. U našoj modernoj i ekskluzivnoj ordinaciji u Beograd na vodi, napredne tehnike i dugogodišnje stručno znanje spajaju se na osnovu blagostanja i stručnosti.

KAKO SE IZVODI TRETMAN POVEĆANJE USANA HIJALURONOM?

Naši iskusni lekari su odgovorili na ovo pitanje za vas.

U savetodavnom razgovoru se unapred detaljno razgovara o svim željama u vezi sa vašim idealnim usnama. Hijaluronski gel se izuzetno dobro može oblikovati, pružajući usnama čvrstinu i lep volumen, čime postižemo najbolje moguće rezultate ovim tretmanom.

Ovaj tretman je minimalno invazivan postupak, pri kojem se hijaluronska kiselina, poznata i kao fileri, injicira u gornju i donju usnu. Po želji, pre tretmana se može naneti anestetička krema. Ovaj postupak obično traje 20-40 minuta i obavlja se ambulantno u našoj praksi.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu naših lekara u oblasti estetske medicine, tretman je povezan sa veoma malo ili čak nikakvim bolovima. U preparatima hijaluronske kiseline već se nalazi lokalni anestetik pod nazivom Lidokain, koji deluje kao anestetik nakon prvog uboda.

Zahvaljujući veoma dobroj podnošljivosti hijalurona, nakon tretmana nema ili su veoma blagi bolovi, koji se, ako je potrebno, mogu ublažiti analgeticima.

POVEĆANJE USANA: KOJE REZULTATE POSTIŽEMO FILERIMA U USNAMA?

Naši iskusni lekari su odgovorili na ovo pitanje za vas.

Usne gube vremenom volumen, čvrstinu i vlagu. Sa starenjem, plise-fleke su često razlog nezadovoljstva kod mnogih žena koje žele ponovno imati mladenačke, pune usne.

Hijaluronskom kiselinom, vaše usne ponovno dobijaju čvrstinu i volumen, doprinoseći atraktivnom izgledu. Mi
vraćamo vašim usnama pun sjaj. Bilo da se radi o tome da se tankim usnama ponovo pruži volumen, ispeglati plisefleke ili isprave asimetrija ili nepravilnosti. Sve to nije problem tretmanom hijaluronom.

Takođe, Amorfov luk se može naglasiti, a konture usana bolje definisati. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana.

KOLIKO DUGO TRAJU REZULTATI?

Uobičajeno je da hijaluronska kiselina i postignuti efekat traju otprilike 6-18meseci. Kao i sa svim stvarima kod ljudi, trajanje zavisi od osobe do osobe. Da biste produžili efekat, preporučuje se obnavljanje tretmana.

ŠTA TREBA DA PRIMETITE PRE I POSLE PUNJENJA USANA HIJALURONOM?

Prilikom pripreme za tretman povećanja usana hijaluronom, važno je:

 • Ne konzumirati alkohol najmanje 24 sata pre tretmana.
 • Unapred unositi dovoljno vode nekoliko dana pre tretmana.
 • Obezbediti adekvatan unos hrane kako biste sprečili probleme sa krvotokom.
 • Ne nositi trajni make-up na dan tretmana.

Nakon tretmana povećanja usana hijaluronom, važno je:

 • Izbegavati dodirivanje usana kako biste sprečili infekcije.
 • Ne pušiti najmanje 4 sata nakon tretmana.
 • Izbegavati poljupce najmanje 24 sata.
 • Ne koristiti proizvode za negu.
 • Lipstik možete naneti sledećeg dana.
 • Izbegavati saunu, solarijum i jaku direktnu sunčevu svetlost najmanje 1 nedelju.
 • Ukoliko je potrebno hlađenje, usne se mogu hladiti uz pomoć hladnog obloga, ali ne duže od 10 minuta u jednom ciklusu.
 • Za dugotrajan efekat, važno je unositi dovoljno vode (najmanje 1,5-3 litre dnevno), jer hijaluron vezuje vodu.
 • Česte nuspojave nakon punjenja usana hijaluronskom kiselinom mogu uključivati oticanje, svrab, osećaj zategnutosti, trnjenje, modrice, bol pri ubodu igle i bol nakon tretmana, koji se mogu ublažiti analgeticima.

KADA TREBA DA POSETIM LEKARA NAKON TRETMANA POVEĆANJA USANA HIJALURONOM?

U ovim situacijama, kontaktirajte svog lekara odmah:

 • Ako otok ne splasne u roku od 2-3 dana.
 • Ako se otok vrati nakon povlačenja.
 • Ako je otok posebno bolan i osetljiv na dodir.

Zakoračite u novu dimenziju estetske lepote uz našu stručnost i posvećenost. Zakažite konsultaciju kako bismo zajedno stvorili savršen osmeh prilagođen samo vama.