PROFHILO® – vrhunski tretman vaše kože

Pozivamo vas u svet estetsko-medicinskih tretmana u našoj ordinaciji u Beograd na vodi.

Jedinstvena terapija protiv starenja sa PROFHILO®-om ciljano je razvijena da ponovno napuni depoe hijalurona i trajno poboljša kvalitet kože. Stoga je PROFHILO® mnogo više vrsta hidratantnog sredstva nego klasični filer.

Međutim, PROFHILO® može imati jedinstvenu formulaciju i tehniku primene u poređenju sa tradicionalnim filerima. Sadrži hijaluronsku kiselinu koja se nalazi u obliku stabilizovanog gela hijaluronske kiseline.

PROFHILO® je injektabilan proizvod na bazi hijaluronske kiseline i koristi se za tretman podmlađivanja lica. Podstiče vašu kožu da proizvodi kolagen i elastin, odgovorne za čvršći i mladolik izgled.

Karakteristična osobina PROFHILO®-a je korišćenje hijaluronske kiseline visokog i niskog molekularnog težine.

devojka-profhilo-big

Hijaluronska kiselina veće molekulske težine stimuliše proizvodnju kolagena i elastina, dok hijaluronska kiselina manje težine hidrira kožu ispod. Zajedno obnavljaju izgubljenu elastičnost i pružaju puniju, čvršću i mlađu kožu najmanje 6 meseci nakon tretmana.

PROFHILO® se naziva i “Bioremodulacija” jer ima za cilj poboljšanje ne samo volumena, već i strukture i elastičnosti kože. Injekcijom u kožu, PROFHILO® se koristi kao stimulans za proizvodnju prirodnog kolagena i elastina. Zahvaljujući hidratantnom dejstvu, PROFHILO® ostaje u tkivu 30 puta duže, čime se produžava i stimulativno dejstvo. Bore se podižu i zaglađuju, koža se zateže i izgleda generalno mlađe i sveže.

PROFHILO® sadrži 64 mg hijaluronske kiseline u 2 ml proizvoda i time je jedan od najkoncentrovanijih hijaluronskih proizvoda na svetskom tržištu.

Injekcije se vrše u određenom uzorku kako bi se ravnomerno tretirali delovi lica. PROFHILO® se ubrizgava vrlo finom iglom ispod površine kože. Na licu se koristi pet tačaka ubrizgavanja na svakoj strani lica: jagodična kost, brada, uglovi vilice, trag i područje obraza na visini nosnih krila. Fino se linije izglade, ten se zateže, a struktura kože optimizira.

U našoj modernoj i ekskluzivnoj ordinaciji u Belgrade waterfront, Beograd na vodi, napredne tehnike i dugogodišnje stručno znanje stapaju se na osnovu dobrobiti i ekspertize. Zakazivanje termina kod naših iskusnih estetskih lekara sada je moguće. Radujemo se što ćemo vas pratiti na vašem putovanju ka sjajnijem i vitalnijem sebi.

NA KOJIM DELOVIMA TELA SE KORISTI SKINBOOSTER PROFHILO®?

Injekcija Hyaluron Skinboostera je smislena svuda gde koža treba dobiti vrstu osveženja i primetno pomlađivanje. Pogodan je kako za primenu na licu, vratu, dekolteu, unutrašnjoj strani nadlaktica, tako i na rukama.

Zahvaljujući svojim izuzetnim svojstvima razlivanja, ovaj preparat za pomlađivanje kože raspoređuje se tačno na mestima gde se u tkivu primetan gubitak volumena ili čvrstoće. Takođe, popunjava nastale praznine iznutra zbog svojstava privlačenja vode.

KADA SU VIDLJIVI PRVI REZULTATI POSLE PROFHILO® TRETMANA?

Ovaj jedinstveni tretman protiv starenja ima trenutni efekat, svežina je vidljiva odmah nakon tretmana. Kvalitet kože se dugotrajno poboljšava podržavanjem proizvodnje elastina i kolagena. Rezultati se postepeno razvijaju tokom nekoliko nedelja, jer se stimuliše sopstveni kolagen i elastin. Obično, tretman se sastoji od ukupno dva tretmana sa razmakom od 4 nedelje, a zatim konačan rezultat u vidu opšte poboljšane teksture kože postaje vidljiv.

KOLIKO DUGO TRAJU REZULTATI TRETMANA?

Za vidljiv anti-aging efekat i zavisno o tipu kože, obično su dovoljna dva tretmana sa razmakom od 4 nedelje. Nakon svakih 4-6 meseci preporučuje se tretman osvežavanja, a zatim se može ponavljati koliko god je potrebno.

KOLIKO ČESTO TREBA SPROVODITI TRETMAN SA PROFHILO®?

Zavisno od početne situacije, preporučuje se 1 do 3 tretmana sa razmakom od 4 do 6 nedelja. Nakon 2 tretmana u roku od 4 nedelje, trebalo bi da se primeti primetan efekat svežine, nestanak finih linija i opšte glađenje površine kože. Čak i kod izraženo naborane kože, poboljšanje teksture je primetno. Da biste dugoročno održali postignuti rezultat, preporučuje se osvežavanje nakon otprilike 6 meseci.

ŠTA TREBA PRATITI NAKON TRETMANA SA PROFHILO®?

Odmah nakon tretmana nemojte nanositi šminku kako biste kožu sačuvali od opterećenja. Pijte dovoljno vode da biste podržali kožu i podstakli opšti proces zaceljenja. Nakon primene, možete se vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Društveno prihvatljivi postajete nakon nekoliko sati, kada otok prođe. Kao dodatak za smanjenje otoka, preporučujemo lokalno hlađenje.

Izbegavajte intenzivno izlaganje suncu u prvim danima nakon tretmana. Takođe, trebalo bi da izbegavate izlaganje prekomernim izvorima toplote, poput saune, i intenzivnim fizičkim aktivnostima u prvim danima nakon tretmana kako biste minimizirali oticanje i iritaciju. Trljanje ili masaža tretiranih područja trebalo bi se izbegavati kako biste očuvali ravnomernu distribuciju.

KOJE NEŽELJENE REAKCIJE MOGU NASTATI NAKON TRETIRANJA SA PROFHILO®?

Uopšteno, retko dolazi do neželjenih reakcija nakon injekcije. Ipak, u nekim slučajevima može doći do blagih otoka, malih podliva ili crvenila, koji obično nestaju nakon nekoliko dana. Ako primetite neobične ili uporne neželjene reakcije nakon tretmana, odmah se javite našoj ordinaciji.