Učvršćujući tretman sa matičnim ćelijama

sothys-blog-slika

U ovom tretmanu se koriste proizvodi iz linije Anti Age Cell Formula, koji su namenjeni zahtevnoj koži, posle 30-e godine. Biljne matične ćelije jabuke i dragocenog argana štite epidermalne i dermalne matične ćelije kože i aktiviraju njihovu regeneraciju.

Kombinacija biopeptida i prirodnih sastojaka kao što su proteini iz pšenice deluju pozitivno na učvršćivanje kože, dok uje avokada i žutog noćurka sprečavaju isušivanje i čine kožu besprekorno glatkom. Dodatno, ostali sastojci iz pojedinačnih preparata deluju sinergijski sa osnovom formulom, što intenzivira efekat tretmana.

Inovativni Anti Age program

Ovaj Anti Age program je zaokružen sa inovativnim, 90-o minutnim, profesionalnim tretmanom sa dokazanim instant efektom.
Zahvaljujući saradnji sa ekspertom akupunkture Dr Warth-om, razvijen je efikasan koncept tretmana: kombinacija tri vrste masaža koje se harmonijski nastavljaju.

AKUPRESURNA masaža koja doprinosi momentalnom opuštanju klijenta izvodi se pomoću Učvršćujuće Nege za zonu oko oka u ključnim akupresurnim zonama, dalje se nastavlja sa VITALIS masažom pomoću Učvršćujuće Noćne Nege, koju sledi masažna tehnika EFFLEURAGE.

Efekat: Instant efekat, koji se odmah nakon tretmana primećuje je vidno osvežen ten, i nestanak znaka umora na koži. Boja tena se ujednačava usled aktiviranja limfe, masaže doprinose opuštanju i omekšavanju oštrih linija bora. Za optimalne i dugotrajne rezultate, preporučuje se serija 6-8 tretmana sa dnamikom po jedan sedmično.

Rezultat: Koža postaje učvršćena i podmlađena. Boja tena je ujednačena i koža ne izgleda više umorno.