Uspešna realizacija estetskih intervencija

estetska-intervencija-pre-posle-1

Jasno definisani motivi i želje klijenta su put do uspešne realizacije estetske intervencije

Vaše želje u našim rukama postaju čarolija lepote

Lepota kao neprolazni motiv, status i simbol moći u svim vremenima bila je cenjena, ali su se ideali izgleda lica i tela menjali kroz epohe. Danas živimo u društvu stalnih promena i brzine tako da se  standardi lepote menjaju gotovo svakodnevno.

Estetska hirurgija otvorila je modernom čoveku još jedno polje delovanja – ne samo da uživa u plodovima lepote, već da je i sam kreira. Nije li to prelep dar koji smo obezbedili sebi?!

Estetsku hirurgiju doživljavamo  kao mogućnost savremenog čoveka da usavršava sebe na svim poljima, pa i  području lepote, u skladu sa merilima dobrog ukusa, a sa krajnjim ciljem podizanja samopouzdanja, stvaranja lepše slike o sebi, dobrog osećaja u svom telu i postizanja harmonije duha i tela kao neraskidive celine postojanja.

Iz tog razloga, cilj interevencije ne bi trebalo da bude težnja da postanemo „neko drugi“ već da odraz u ogledalu pogledamo sigurni u sebe, sa širokim osmehom na licu.

Pre nego što nam ukažete poverenje i otvorite vrata naše ordinacije važno je da sebi postavite pitanja o MOTIVIMA koji vas vode do nas.

  • Zašto želim da budem lep(š)a/i?
  • Kome želim da budem lep(š)a/i?

Ukoliko se vaši motivi kriju u potrebi da udovoljite drugima – modnim trendovima, partneru ili očekujete da će vam intervencija olakšati uspostavljanje idealne ljubavne veze – pre nego što otvorite vrata naše ordinacija dajte sebi još malo vremena. Razmislite. Dođite na konsultacije.

Ukoliko ste odgovore na gore postavljena pitanja pronašli duboko u sebi vreme je da nam ukažete poverenje i da započnemo rad na „usavršavanju“ vaše lepote.

Poštujemo svaki motiv klijenta, ali smo saglasni za intervenciju kada vidimo da:

  • klijent ima jasnu i realnu potrebu da promeni nešto na sebi bez ideje da postane neko drugi,
  • klijent želi da ublaži estetski „nedostatak“, a istakne ono što je lepo,
  • klijent želi da podigne nivo samopouzdanja traženom intervencijom.

Iz kliničke prakse uverili smo se da su ponekad potrebne minimalne korekcije kako bi klijent dobio željene rezultate.

Estetske hirurgija je toliko napredovala da ne morate vršiti klasičnu operaciju nosa kako bi ispravili neravnine, dovoljno je na željeno mesto ubrizgati filere i rezultati su zadivljujući. Intervencija je kratka, gotovo bezbolna i bezbedna za vaše zdravlje. Nema ulaska u anesteziju niti dugog oporavka, a rezultati su postignuti. Blagim konturisanjem lica ubrizgavanjem filera mogu se izbeći invazivniji hirurški zahvati. (Ovde bi trebalo dopuniti fotografijama)

Važno je da klijent ISKRENO, JASNO i NEDVOSMISLENO iskaže svoje motive i želje, a na lekaru je da te želje PAŽLJIVO SASLUŠA, realizuje na najadekvatniji način, pruži potrebne savete ili predloge alternativnih rešenja.

Dešava se da nam u ordinaciju dođu osobe sa nerealnim zahtevima tražeći intervenciju koja nije u skladu sa građom tela, proporcijama lica, godinama i izgledom u celini.  U tim slučajevima predlažemo da se željena promena vrši POSTEPENO.

Vodimo se čuvenom devizom dobrog stila „manje je uvek više“, jer verujemo da je važno da osoba po izlasku iz ordinacije ne izgubi identitet.

Najlepše su one intervencije posle kojih klijent jednostavno izgleda lepše, a da malo ko i može da primeti da je posetio estetskog hirurga. Sitne korekcije na licu  i telu  doprinose da se eliminišu nepravilnosti, asimetrije, neravnine, bore i slično,  a istakne ono što je lepo i na taj način se postiže željeni sklad.

U našoj ordinaciji činimo važne „sitnice“ kojima vam vraćamo osmeh na lice!

Zato,

Zavolite svoj odraz u ogledalu, odišite samopouzdanjem, lepotom i harmonijom duha i tela!

Zakažite konsultacije i uverite se da mi poštujemo vašu lepotu!

Vaša

Spec. Dr Elizabeta Prendjova Nikolić

Divine Medica