AWT tretman

Na Divine klinici, naša stručna ekipa medicinskih profesionalaca posvećena je pružanju vrhunskog AWT tretmana koji zadovoljava najviše standarde kvaliteta. Naš pristup je temeljen na individualnim potrebama svakog pacijenta, pružajući unikatno iskustvo transformacije i revitalizacije.

Tokom AWT tretmana u Divine klinici, naši iskusni medicinski stručnjaci prilaze svakom pacijentu s pažnjom i posvećenošću. Počinjemo detaljnom medicinskom procenom kako bismo razumeli vaše specifične potrebe i stvorili personalizovan plan tretmana. Bez obzira da li je cilj relaksacija, rešavanje medicinskih problema ili postizanje optimalnog zdravlja, naša posvećena ekipa stremi ka postizanju najboljih rezultata.

Naši medicinski stručnjaci poseduju duboko razumevanje anatomije i fiziologije, omogućavajući im da prilagode tretmane kako bi zadovoljili specifične potrebe svakog pojedinca. Koristimo inovativne metode koje integrišu tradicionalne pristupe sa savremenim istraživanjima, postižući optimalne rezultate za naše pacijente.

devojka-awt-tretman-big

Divine klinika se ponosi ne samo vrhunskom medicinskom ekspertizom već i luksuznim okruženjem koje pruža osećaj udobnosti i opuštanja.

Kada celulit postigne napredni patološki nivo, limfni vaskularni sistem više nije u mogućnosti da vrati dovoljnu količinu molekula proteina i kataboličkih proizvoda iz intersticijskog prostora u venski sistem što dovodi do fibroziteta i menjanja svojstva tkiva. Koža je naborana (efekat “pomorandzine“ kore) i neelastična.

Udarni talasi koji imaju snagu do 5 bara se uvode u tkivo i tu se ogleda delotvornost samih talasa.

Ova snažna mehanička stimulacija proizvedena samim talasima transformiše se u hemijsku aktivnost i rezultira povećanjem propustljivosti ćelijske membrane, kao i poboljšanjem krvnog protoka u svim nivoima tkiva.

Uz sve ove elemente, AWT tretman u Divine klinici nije samo medicinska procedura, već i iskustvo koje se pažljivo oblikuje prema vašim jedinstvenim potrebama i ciljevima. Naša stručna ekipa je tu da vas podrži na putu ka optimalnom zdravlju i blagostanju.