Mesoglow – vrhunski kozmetički tretman kože

Dobrodošli u svet estetsko-medicinskih tretmana u našoj praksi u Belgrade Waterfront.

Mezoterapija je minimalno invazivna, efikasna i nežna metoda očuvanja prirodne lepote i vitalnosti tokom celog života. U mezoterapiji se koriste fine, kratke igle ili specijalna pištolj za mezoterapiju kako bi se individualno prilagođeni lekovi i aktivni sastojci poput vitamina, minerala, aminokiselina i hijaluronske kiseline direktno ubrizgavali u kožu na tretirano područje.

Mesoglow tretman je posebna forma mezoterapije koja ima za cilj da koži podari sjajan i svež izgled. Ovaj tretman se posebno primenjuje na području lica, vrata i dekoltea, s ciljem osvežavanja kože, smanjenja finih linija, poboljšanja teksture kože i postizanja sjajnog tena.

Termin “Glow” u Mesoglow se odnosi na željeni efekat postizanja sjajne puti. Tretman treba da kožu učini blistavom iznutra, promovišući mladalački, svež izgled.

devojka-mesoglow-big

Mesoglow je namenjen pacijentima starijim od 30 godina. Putem posebnog koktela hranljivih sastojaka, gornje slojeve kože podstiče se na regeneraciju. Preventivni koncept tretmana deluje protiv procesa starenja pre nego što dođe do dubljih bora.

Bleda, umorna koža deluje sveže, a celokupan izgled izgleda pomlađeno. Osim trenutnog poboljšanja tena usled unesenih aktivnih sastojaka, takođe se podstiče prirodna proizvodnja kolagena u koži. Kolagen je protein odgovoran za čvrstoću i elastičnost kože.

U našoj modernoj i ekskluzivnoj praksi u Beogradu, spojili smo napredne tehnike i dugogodišnje stručno iskustvo s osnovama dobrobiti i ekspertize. Zakazivanje termina kod naših iskusnih estetsko-medicinskih lekara je dostupno. Radujemo se što ćemo vas pratiti na putu ka sjajnijem i vitalnijem sebi.

Kako biste postigli optimalne rezultate i minimalizovali moguće neželjene efekte, naši iskusni lekari iz Minhena pružili su sledeće smernice za Mesoglow tretman:

1. Konsultacija i analiza kože:

 • Pre tretmana, obavlja se detaljna konsultacija sa našim lekarom.
 • Analizira se vaša koža, a lekar diskutuje o specifičnim potrebama i pratećim tretmanima.

2. Priprema kože:

 • Pre samog tretmana, područje koje će se tretirati temeljno se čisti kako bi se uklonile nečistoće, masnoća i šminke.

3. Obeležavanje mesta injekcija:

 • Lekar precizno obeležava mesta gde će se vršiti injekcije.

4. Injekcije aktivnih sastojaka:

 • Aktivni sastojci, uključujući vitamine, minerale, aminokiseline i eventualno hijaluronsku kiselinu, ubrizgavaju se u srednje slojeve kože (mezoderm) pomoću finih igala.
 • Injekcije se ravnomerno raspoređuju prema određenom obrascu na tretiranom području.

5. Posttretmanske mere:

 • Nakon tretmana, mogu se primeniti hlađenje kako bi se smanjila eventualna oticanja.
 • Na osnovu individualnih potreba, može se preporučiti serija Mesoglow tretmana. Za optimalne i dugotrajne rezultate, preporučuje se sprovoditi 3 do 5 tretmana na svakih 14 dana, svaki trajanje oko 30 minuta.

KOJI SU OČEKIVANI REZULTATI MESOGLOW TRETMANA?

 • Sjajan ten: Tretman može rezultirati poboljšanim sjajem kože i svežim, mladalačkim tenom.
 • Hidrirana koža: Aktivni sastojci, uključujući hijaluronsku kiselinu, doprinose hidrataciji kože, poboljšavajući teksturu i čineći je mekanijom.
 • Povećanje elastičnosti kože: Stimulacija proizvodnje kolagena može poboljšati elastičnost kože, što dovodi do zategnutijeg izgleda.
 • Smanjenje finih linija i bora: Mesoglow može pomoći u smanjenju finih linija i bora, posebno kada je cilj revitalizacija i regeneracija kože.

ŠTA SE PREPORUČUJE POSL MESOGLOW TRETMANA?

 • Izbegavanje izlaganje intenzivnoj sunčevoj svetlosti i visokih temperatura.
 • Ne treba trljati ili masirati tretirana područja.
 • Imajte strpljenja, jer se rezultati postepeno razvijaju.

Što se tiče neželjenih efekata, Mesoglow tretman je bezbedan i dobro podnošljiv, sa retkim pojavljivanjem ozbiljnih nuspojava. Moguće nuspojave uključuju crvenilo, otok, male modrice i osetljivost, koje obično prolaze u narednim danima.

Ukoliko primetite neobične ili dugotrajne nuspojave, obratite se vašem lekaru odmah, posebno ako se pojave znaci infekcije, preteranog oticanja ili bola.