PRX-T33 hemijski piling

Pozivamo Vas u svet estetskih medicinskih tretmana na našoj klinici u Beogradu. Put do sjajne kože i poboljšanog stanja kože počinje upravo ovde kod nas.

U našoj praksi, Vi ste u fokusu, i radujemo se što ćemo Vas pratiti na ličnom putovanju podmlađivanja kože.

Rešenje za Vas je hemijski piling PRX-T33 za biorevitalizaciju kože, preporučen za sve tipove kože i sve uzraste, koji se može koristiti tokom cele godine. Tretman PRX T33 je neinvazivan estetski tretman koji ima za cilj zatezanje, podmlađivanje i revitalizaciju kože.

Ime PRX T33 označava glavne komponente i aktivne sastojke tretmana: peroksid, retinol (vitamin A) i kompleks vitamina (posebno vitamin C). Tačan sastav može varirati zavisno o proizvođaču i varijanti proizvoda.

Ovaj tretman je najnoviji trend u inovativnoj medicini u oblasti dermatologije.

devojka-prx-tretman-big

Efikasnost se zasniva na tome da je biorevitalizacija najbolji način za podmlađivanje kože i eliminisanje posledica i defekata izazvanih starenjem, ali i uticajem spoljnih faktora. Takođe se naziva pilingom bez ljuštenja, jer u ovom slučaju nema ljuštenja kože, što je karakteristično za hemijski piling.

Tretman PRX T33 koristi posebno rešenje koje se nanosi na kožu. Ovo rešenje sadrži kombinaciju sastojaka koji sinergijski deluju kako bi stimulišali i regenerisali kožu. Glavna komponenta, peroksid, igra ključnu ulogu u aktivaciji obnove kože. Primena stvara blagi piling koji eksfolira gornji sloj kože bez oštećenja. Ovaj proces stimuliše prirodnu regeneraciju ćelija kože.

Tretman PRX T33 deluje aktiviranjem kolagena i elastina, struktuirajućih proteina kože. Ova stimulacija pomaže poboljšanju strukture kože, povećava elastičnost i zaglađuje fine linije. Upotreba retinola (vitamina A) u rešenju pomaže u stimulaciji metabolizma ćelija i smanjenju pojave oštećenja od sunca i znakova starenja. Ovaj efekat dovodi do opšte čvršće i mlađe kože. Vitamin kompleks, posebno vitamin C, ima antioksidativni efekat i pomaže u zaštiti kože od slobodnih radikala. Ovo ne samo da promoviše zdravlje kože, već podržava i anti-age efekat tretmana.

U našoj modernoj i ekskluzivnoj klinici u Beogradu, napredne tehnike i dugogodišnje stručnosti na osnovu blagostanja i stručnosti stapaju se jedna s drugom. Zakazujte sada termin sa našim iskusnim lekarima iz oblasti estetske medicine. Radujemo se što ćemo Vas pratiti na putu ka sjajnijem i vitalnijem sebi.

KAKO IZGLEDA PRX T33 TRETMAN?

PRX-T33 je medicinski preparat za hemijski piling sa precizno doziranim količinama trihloroacetne kiseline i vodonika peroksida, što omogućava bezbolnu biorevitalizaciju kože.

Tretman počinje temeljnim čišćenjem kože. Nakon toga, PRX-T33 preparat se utrljava u lice masažnim pokretima. Na taj način se postiže zatezanje lica, drenaža, ali i piling koji uklanja mrtve ćelije i nečistoće sa gornjeg sloja kože. Na čistu, izljuštenu kožu lica na kraju se nanosi krema, zavisno o tipu kože, kako bi se ona negovala i potpuno zaštitila od spoljnih uticaja.

Tokom tretmana se ne koriste injekcije, procedura je bezbolna i ne zahteva fazu oporavka. Pacijenti opisuju ovaj tretman kao veoma prijatan, uz osećaj blagog zagrevanja kože. Tretman traje oko 30 minuta i nakon njega možete nastaviti sa svojim svakodnevnim aktivnostima!

KOLIKO TRETMANA JE POTREBNO?

Hemijski piling PRX-T33 za biorevitalizaciju kože preporučuje se tri do pet puta godišnje radi prevencije starenja kože. Može se sprovoditi tokom cele godine. Ako treba rešiti određeni problem sa kožom, kao što su akne, pigmentne fleke ili ožiljci, preporučuje se serija tretmana koji postepeno rešavaju problem.

U tom slučaju, sprovodi se tri do pet tretmana svakih deset dana. Tačan broj i ritam tretmana određuje jedan od naših lekara nakon pregleda i procene stanja kože.

KOJI SE EFEKTI MOGU POSTIĆI PRX T33 HEMIJSKIM PILINGOM?

Efekat hemijskog pilinga PRX-T33 za biorevitalizaciju je vidljiv odmah nakon tretmana, a tokom vremena rezultati se značajno poboljšavaju. Kvalitet kože se značajno poboljšava, postaje elastičnija i čvršća, ten je osvežen i ujednačen, bez ožiljaka, tamnih fleka, proširenih pora, akni ili mitisera.

NA ŠTA TREBA OBRATITI PAŽNJU NAKON TRETMANA?

Da biste održali efekat nakon pilinga (nevezano za uslove pod kojima se sprovodi), preporučujemo da naši pacijenti prate jednostavna pravila. To uključuje:

 • Izbegavanje izlaganja kože visokim temperaturama tokom 14 dana (nema kupanja, sauna, solarijuma, sunčanja itd.);
 • Nepotreban upotrebu sapuna kao sredstva za svakodnevno čišćenje;
 • Nepotreban upotrebu kozmetike sa abrazivnim česticama;
 • Zaštita kože od niskih temperatura i jakih vetrova;
 • Izbegavanje izlaganja lica promenljivim temperaturama vazduha koje mogu uticati na stanje prethodno očišćene kože.

KOJE SU KONTRAINDIKACIJE?

 • Trudnoća
 • Dojenje
 • Osip na koži
 • Lezije na koži sa gljivicama, virusima ili bakterijama
 • Rane
 • Oštećenja i manji ogrebotine
 • Individualna netolerancija na komponente pilinga
 • Akutni period infektivnih bolesti.