Skinbooster

Dobrodošli u naš očaravajući svet estetsko-medicinskih tretmana u našoj prestižnoj ordinaciji u Belgrad Waterfront – Beograd na vodi.

Kao savršen i dugotrajan dodatak vašoj svakodnevnoj nezi kože sa hidrirajućim serumima i kremama, s ponosom vam predstavljamo inovativnu estetsku terapiju sa Skinboosterima.

Skinbooster tretman predstavlja umetnost hidratacije, obnavljanja i darivanja koži svežeg, mladolikog izgleda. Ovaj tretman fokusira se na proizvode bazirane na hijaluronskoj kiselini, koja se pažljivo ubrizgava u površinske slojeve kože. Hijaluronska kiselina, već prisutna u koži, igra ključnu ulogu u zadržavanju vlažnosti.

Za razliku od klasičnih tretmana filera gde se hijaluronska kiselina često ubrizgava duboko u kožu ili potkožno tkivo, Skinbooster tretman donosi ubrizgavanje u plitke slojeve kože.

Ova tehnika omogućava precizno nanošenje hijaluronskih proizvoda, stvarajući suptilniji i finiji izgled u poređenju sa tradicionalnim filerima.

devojka-skinbooster-big

Skinbooster terapija ne samo da pomlađuje kožu, već unapređuje i kvalitet kože, smanjuje fine linije i bore, te podstiče elastičnost. Posebno prilagođena za tretmane lica, vrata i dekoltea, omogućava nežno izravnavanje kože. Ova terapija takođe pruža rešenje za akne, oštećenja od sunca i nepravilnosti na koži.

Tokom tretmana formiraju se depoi vlage, obezbeđujući dugotrajnu hidrataciju koja omogućava održivu poboljšanu strukturu kože. Rezultat je prirodno pomlađivanje, postignuto isključivo poboljšanom hidratacijom, bez stvaranja veštačkog volumena karakterističnog za hijaluronske filere. Time je Skinbooster tretman garant prirodnih i očaravajućih rezultata.

Već nakon nekoliko tretmana, vaša koža će zračiti svežinom, punoćom i blistavim sjajem.

U našoj modernoj i ekskluzivnoj ordinaciji Divine Medica, Belgrad Waterfront  u Beogradu, napredne tehnike i bogato iskustvo estetsko-medicinskih stručnjaka stapaju se kako bi stvorili prostor vašeg blagostanja i stručnosti. Učinite prvi korak ka očaravajućem izgledu – zakazivanjem termina kod naših iskusnih lekara radujemo se tome da budemo deo vašeg putovanja ka sjajnijem i vitalnijem izdanju sebe.

ZA KOGA JE POGODAN SKINBOOSTER TRETMAN?

Skinbooster tretman je idealan za ljude koji traže nehiruršku opciju za blago poboljšanje kvaliteta kože i smanjenje znakova starenja kože. Kod zrele kože, ovaj tretman ima za cilj ublažavanje postojećih znakova starenja i nadoknađivanje gubitka hijalurona koji je povezan sa starenjem. Skinboosteri se koriste za tretiranje nepravilnosti, aknenarukvica i oštećenja od sunca. U ovim situacijama, Skinboosteri deluju izjednačavajuće, jer hidriraju i popunjavaju kožu na širem području. Hijaluronska kiselina podržava prirodne regenerativne procese kože.

KAKO SE IZVODI SKINBOOSTER TRETMAN?

Naši iskusni lekari iz Minhena su odgovorili na ovo pitanje.

Tačan tok Skinbooster tretmana može varirati u zavisnosti od specifičnih proizvoda i vaših individualnih potreba. Evo opšteg toka tretmana:

 1. Pre same procedure, obavlja se konsultacija i detaljan pregled kože sa jednim od naših lekara radi razgovora o potrebama vaše kože i postavljanja ciljeva.
 2. Koža na mestu tretmana se pažljivo čisti i dezinfikuje.
 3. U skladu s vašim potrebama, količina i raspored Skinbooster proizvoda prilagođavaju se individualno.
 4. Skinbooster supstanca se ubrizgava u kožu pomoću fine igle, obično u širokom rasporedu preko tretiranog područja.
 5. Nakon ubrizgavanja, koža se tretira hlađenjem kako bi se smanjile moguće otekline i crvenilo.

KOLIKO TRAJE SKINBOOSTER TRETMAN?

Nakon početnog konsultacionog razgovora s lekarom, sam tretman obično traje između 15 i 20 minuta.

KOLIKO JE POTREBNO SKINBOOSTER TRETMANA?

Naši iskusni lekari iz Minhena ističu važnost serije tretmana kako bi se postigli optimalni rezultati. Predlažu:

 • Fazu izgradnje, obično sastavljenu od 3 tretmana u razmaku od 4 nedelje.
 • Osvežavanje, preporučeno oko 2–3 puta godišnje.

ŠTA TREBA IMATI NA UMU NAKON SKINBOOSTER TRETMANA?

Naši stručnjaci preporučuju pažljivu posttretmansku negu:

 • Moguća blaga crvenila ili podlivi obično prolaze za nekoliko dana, uz pomoć hladnih obloga.
 • Šminka se preporučuje tek nakon 24 sata.
 • Izlaganje jakom suncu i hladnoći treba izbegavati dok traju otoci.
 • S obzirom na prirodni sastav gela, procedura ima minimalne nuspojave.

Neka vaša koža zablista uz stručne ruke naših lekara u Beogradu.

TREBA LI OČEKIVATI NUSPOJAVE NAKON SKINBOOSTER TRETMANA?

Uopšteno, retko dolazi do nuspojava nakon aplikacije Skinbooster tretmana. Ipak, u nekim slučajevima mogu se javiti blagi podlivi, crvenilo ili otok. Za pacijente sa mnogo alergija i netolerancija, preporučujemo sprovođenje alergijskog testa kako bismo isključili moguće alergijske reakcije unapred. Važno je da u razgovoru o konsultacijama podelite svoje alergije i netolerancije.

DA LI POSTOJE KONTRAINDIKACIJE ZA SKINBOOSTER TRETMAN?

Iako je Skinbooster tretman popularan i ima relativno nisku invazivnost, postoje određene kontraindikacije gde se tretman možda ne preporučuje ili je potrebna posebna opreznost:

 • Trudnoća i dojenje.
 • Aktivna infekcija kože.
 • Autoimune bolesti.
 • Alergije na sastojke Skinbooster proizvoda.
 • Akutne ili hronične kožne bolesti.
 • Povećana sklonost krvarenju.