Laserski tretmani

Dobrodošli u našu modernu ordinaciju posvećenu laserskim tretmanima u srcu Beograda na vodi!
U našem oazi lepote i blagostanja, pružamo personalizovane laserske tretmane kako bismo naglasili vašu prirodnu lepotu i unapredili vašu kožu. Naš stručni tim kombinuje inovativne tehnologije sa stručnim znanjem kako bi vam obezbedio najefikasnije i najsigurnije laserske procedure.

Naša ponuda laserskih tretmana uključuje

1. Podmlađivanje kože laserom

Uživajte u bezbolnim i efikasnim tretmanima za podmlađivanje kože koji ciljaju bore, fine linije i opuštenu kožu. Naši laserski tretmani podstiču prirodni proces regeneracije kože.

2. Lasersko uklanjanje dlaka

Zauvek se oslobodite neželjenih dlačica uz pomoć naših naprednih lasera. Brza, bezbedna i dugotrajna rešenja za glatku i negovanu kožu.

devojka-laserski-tretmani-big

3. Tretman ožiljaka laserom

Koristeći precizne laserske tehnike, usmeravamo se na smanjenje vidljivosti ožiljaka, ostavljajući kožu ravnomernijom i blistavijom.

4. Lasersko uklanjanje tetovaža

Bezbedno se oslobodite prošlih tetovaža pomoću naših laserskih tretmana, pružajući vam čistu i revitalizovanu kožu.

5. Lečenje akni laserom

Pružamo individualizovane laserske tretmane koji ciljaju problematična područja, smanjujući upalu i poboljšavajući opšte stanje kože.

Naša misija je pružiti vam visokokvalitetnu negu uz pomoć najnovijih tehnologija i iskusnog tima stručnjaka. Posetite nas i doživite transformaciju vaše kože uz naše bezbedne i efikasne laserske tretmane.

Zakažite svoj termin i krenite na put ka besprekornoj koži!

uklanjanje-dlacica-ikona

IRITANTNE DLAČICE, ZBOGOM!

Profesionalni tretman laserom uklanja neželjene dlačice na licu i telu brzo i zauvek. Za trajno uklanjanje dlačica koristimo visokoefikasan medicinski diodni laser koji obrađuje folikule dlake pomoću vakuum tehnologije. Na ovaj način, svaka sitna ili krupna, tvrdoglava dlačica može biti bezbolno tretirana i trajno uklonjena. Naša metoda je pogodna za sve tipove kože i tokom cele godine.

tretman-koze-ikona

ZA BESPREKORNU KOŽU KOJA SJAJI

Uživajte u koži tako nežnoj kao svila, ne narušavajući pritom zdravlje i mekoću vaše kože.
Laserterapija pruža efikasan način za tretiranje ožiljaka, koristeći svetlosne impulse kako bi podržala proces uklanjanja ožiljaka i stimulisala stvaranje kolagena.

tretman-lica-ikona

NAJVIŠI STEPEN BEZBEDNOSTI I EFIKASNOSTI

U Divine Medica pružamo bezbolno i efikasno rešenje, čak i za tvrdoglave (oštro obojene) tetovaže. Korišćenjem ultrakratkih impulsa u opsegu od 1 pikosekunde, što je bilioniti deo sekunde, primenjujemo jedinstvenu fotoakustičnu metodu.