BioRePeeI tretman

Pozivamo Vas u svet estetskih medicinskih tretmana na našoj klinici u Beogradu. Put do sjajne kože i poboljšanog stanja kože počinje upravo ovde kod nas. U našoj praksi, Vi ste u fokusu, i radujemo se što ćemo Vas pratiti na ličnom putovanju podmlađivanja kože.

Tretman Bio-Re-Peel je estetsko-medicinska metoda koja ima za cilj regeneraciju i poboljšanje kože. Ovaj neinvazivni tretman razvijen je da reši različite probleme kože i unapredi svežiji, mlađi izgled.

Bio-Re-Peel je blagi piling tretman baziran na prirodnim sastojcima. To je efikasna metoda za poboljšanje strukture kože, smanjenje pigmentnih fleka, poboljšanje izgleda kože i zaglađivanje sitnih linija.

Formula se sastoji od mešavine organskih kiselina, enzima, vitamina i minerala koji sinergijski deluju da nežno obnove kožu. Zahvaljujući eksfolijativnom i keratolitičkom efektu, podstiče obnavljanje ćelija kože rastvaranjem spoljnih ćelija rožnog sloja selektivnim delovanjem na rožne veze.

devojka-biorepeel-tretman-big

Dermo-funkcionalnost aktivnih sastojaka doprinosi stimulaciji procesa replikacije kože i biosintetičkih procesa, koji su ključni za suprotstavljanje efektima starenja kože, kao i oksidativnim oštećenjima uzrokovanim UV zračenjem i zagađenjem okoline. Zbog svojih eksfolijativnih komponenata, takođe služi kao prevencija i poboljšanje ožiljaka, kao i podrška za restaurativne tretmane. Osim toga, ovaj proizvod ima biostimulirajući i revitalizirajući efekat na kožu.

U našoj modernoj i ekskluzivnoj praksi u Beogradu, napredne tehnike i dugogodišnje stručnosti na osnovu blagostanja i stručnosti stapaju se jedna s drugom. Zakazujte sada termin sa našim iskusnim lekarima iz oblasti estetske medicine. Radujemo se što ćemo vas pratiti na putu ka sjajnijem i vitalnijem sebi.

ŠTA JE BIOREPEEL C13?

Bio Repeel C13 je patentirani inovativni i bifazni proizvod za prevenciju i poboljšanje nečiste i sklone upalama kože. BioRePeelCl3 koristi sinergijski efekat različitih efikasnih kiselina kako bi stvorio idealne uslove za obnavljanje fiziološkog stanja kože. Ova napredna formula ima za cilj posebno smanjenje povreda, svetlih ili svežih ožiljaka i znakova akni.

Osim toga, BioRePeel Cl3 pokazuje izuzetnu efikasnost u tretmanu oštećenih ili mrtvih ćelija kože, kao i neprijatno izgledajuće suve kože. Piling, koji sadrži, između ostalog, trihloroacetnu kiselinu, vinsku kiselinu, salicilnu kiselinu i arginin, izaziva sveobuhvatnu revitalizaciju kože i daje mladalački izgled.

KOJE SU PREDNOSTI BIOREPEEL TRETMANA?

BioRePeel tretman obećava različite prednosti za kožu, gde konkretni rezultati mogu zavisiti od individualnih potreba i ciljeva svakog pacijenta.

 • Bifazni
 • Bez injekcija/igala
 • Bez osetljivosti na svetlost
 • Zaštita od UV oštećenja
 • Odmah vidljivi rezultati
 • Za svaki tip kože
 • Efikasan (aktivno i pasivno)
 • Bez neželjenih efekata
 • Bez crvenila
 • Bez vremena oporavka

KAKO FUNKCIONIŠE BIOREPEEL TRETMAN?

Tretman počinje pažljivom analizom vaše kože kako bismo razumeli individualne potrebe. Zatim se organska smeša nanosi ravnomerno na kožu. Ova smeša nežno rastvara mrtve ćelije kože, stimuliše obnovu ćelija i podstiče proizvodnju kolagena i elastina. Proces traje oko 30 do 45 minuta, zavisno o željenoj intenzitetu i područjima koja se tretiraju.

KOJE REZULTATE MOŽETE OČEKIVATI NAKON BIOREPEEL TRETMANA?

Nakon bio-re-peel tretmana, možete doživeti trenutnu svežinu i glatkoću vaše kože. U narednim danima može doći do blagog perutanja dok se mrtve ćelije kože ljušte i prave put za sjajnu, revitalizovanu kožu. Tretman ne zahteva vreme oporavka, i možete odmah nastaviti sa normalnim aktivnostima.

Primena vodi ka koži koja nije samo slobodna od UV oštećenja, finih linija i drugih znakova starenja kože, već i dugotrajno sprečava razvoj novih površinskih ožiljaka i recidiva akni. Hidratantni sastojci u BioRePeelCl3 doprinose ugodnom osećaju opuštenosti kože i dugoročnom poboljšanju izgleda.

Regenerisana, bio-stimulisana koža već se pokazuje nakon otprilike četiri nedelje, sa rezultatima koji se menjaju u zavisnosti od stanja kože i osetljivosti proizvoda.

KADA SE MOGU OČEKIVATI REZULTATI?

Rezultati variraju zavisno o tipu kože i individualnim ciljevima, ali mnogi pacijenti prijavljuju poboljšanu teksturu kože i svežiji ten već nakon prve sesije. Za dugoročne rezultate obično preporučujem seriju tretmana sa nekoliko nedelja razmaka. Za sveobuhvatne i zadovoljavajuće rezultate, preporučuje se tretman u najmanje 4 do 6 sesija, zavisno o stanju kože i postignutim rezultatima. Ove sesije trebalo bi obavljati na razmaku od 7 do 10 dana.

ŠTA TREBA IMATI U VIDU NAKON BIOREPEEL TRETMANA?

Nakon tretmana BioRePeel, postoji nekoliko opštih smernica koje treba pratiti kako biste osigurali optimalne rezultate i minimizirali moguće neželjene efekte.

 • Izbegavajte direktnu sunčevu svetlost nakon tretmana.
 • Izbegavajte intenzivne fizičke aktivnosti koje bi mogle dovesti do prekomernog znojenja u prvih nekoliko sati/dana nakon tretmana.
 • Izbegavajte posete sauni i vrućim kupkama nekoliko dana nakon tretmana kako biste izbegli iritaciju kože.
 • Često se preporučuje da ne nanosite šminku u prvim satima nakon tretmana kako biste omogućili koži da diše.
 • Koristite blage i umirujuće proizvode za negu kože kako biste podržali kožu nakon tretmana.
 • Pazite na neobične reakcije poput crvenila, otoka ili iritacije. Ako se takvi simptomi pojave, odmah obavestite svog praktičara.