Aptos niti

U zatezanju kože nitima najnovije generacije, koriste se inovativne niti sa zaštitnim slojem od hijaluronske kiseline.

Ove specifične niti, poznate kao Aptos niti, ističu se svojom sposobnošću postizanja efekta sličnog podizanju.

Hijaluronska kiselina ne samo da doprinosi podizanju i zatezanju tkiva, već pruža dodatnu prednost hidratacije i podsticanja elastičnosti kože.

Ovaj napredni postupak kombinuje zatezajuća svojstva niti sa pozitivnim efektima hijaluronske kiseline, što može rezultirati prirodnim i osveženim izgledom.

Jeste li zainteresovani?

Već više od 14 godina naši lekari, dr Elizabeta Prendjova Nikolić i dr Darko Nikolić, koriste svoje obimno znanje i veštinu na polju estetske medicine kako bi istakli vašu prirodnu lepotu.

Zakažite svoj termin u Divine Medica klinici!

Radujemo se vašem dolasku.

devojka-aptos-niti-big

KAKO TEČE TRETMAN APTOS NITIMA?

Tretman se obavlja ambulantno u sterilnim uslovima.

Pre same procedure, održava se konsultacija sa jednim od naših lekara. Razgovara se o vašim željama i proverava se da li je tretman odgovarajući za vas. Nakon toga, koža se temeljno čisti, a nanosi se anestetička krema kako bi se minimalizovale moguće neugodnosti.

Zatim se obeležavaju mesta uboda i postepeno se postavljaju niti ispod kože pomoću posebnih igala.

Trajanje Aptos Excellence metode varira između 20 i 40 minuta, u zavisnosti od veličine tretiranog područja i broja korišćenih niti.

Aptos niti: KOJI SE REZULTATI OČEKUJU NAKON TRETMANA?

Aptos zatezanje kože nitima se ističe dvostrukim delovanjem: koža postaje vidljivo osvežena i dugotrajno zategnuta. Efekat zatezanja je odmah vidljiv nakon tretmana.

KOLIKO DUGO TRAJU EFEKTI NAKON TRETMANA APTOS NITIMA?

Efekat Aptos nitima traje između godinu i po do dve godine. Važno je napomenuti da se individualni rezultati mogu razlikovati i zavise od različitih faktora kao što su tip kože, način života i nege.

ŠTA JE VAŽNO NAKON TRETMANA?

Obično se kod Aptos metode ne očekuju duže vreme oporavka. U pojedinim slučajevima može doći do otoka i modrica koje mogu trajati do 10 dana. Za razliku od injekcija botoksa i filera, tretman nitima ne bi trebalo da se planira pred važne privatne ili poslovne obaveze.

Takođe, nakon zatezanja kože nitima, trebalo bi izbegavati vežbanje, odlaske u saunu, sunčanje i posete stomatologu. Takođe, masaže lica i vrata treba izbegavati oko mesec dana nakon tretmana.

Aptos niti: KOJE NEŽELJENE REAKCIJE MOGU NASTATI?

Tokom perioda od dva do tri dana nakon tretmana mogu se javiti blage modrice, oticanja i minimalni znaci upale na mestima uboda.

KOJE SU KONTRAINDIKACIJE?

Postoje određene kontraindikacije za Aptos niti i nisu svi kandidati pogodni:

  • Trudnoća i dojenje
  • Akutna infekcija kože
  • Poremećaj zgrušavanja krvi
  • Alergije
  • Autoimune bolesti