Povećanje i podizanje zadnjice

Pozivamo Vas u svet estetsko-medicinskih tretmana u našoj praksi u Beogradu. Putovanje ka sjajnoj koži i poboljšanju stanja kože počinje upravo ovde kod nas. U našoj praksi, Vi ste u središtu pažnje, i radujemo se što ćemo Vas pratiti na ovom ličnom putovanju obnavljanja kože.

Povećanje zadnjice pomoću hijaluronske kiseline pruža inovativnu i nehiruršku alternativu tradicionalnim metodama poput implantata ili presađivanja sopstvene masti.

Hijaluronska kiselina, koja je uglavnom poznata u tretmanu bora, ovde se koristi za izgradnju volumena i punjenje zadnjice. Ova metoda omogućava ne samo ciljano povećanje zadnjice, već i ispravljanje nepravilnosti, asimetrija i udubljenja na butinama i zadnjici.

Hijaluronska kiselina je prirodna supstanca u telu koja je poznata po sposobnosti zadržavanja vlage i hidrataciji kože. U tretmanu povećanja zadnjice, visokokvalitetna hijaluronska kiselina u gelu se injicira u željene delove zadnjice. Ove injekcije stvaraju voluminozan efekat koji dovodi do naglašenog zaobljenja i punoće.

devojka-povecanje-podizanje-zadnjice-big

U poređenju sa implantatima ili presađivanjem sopstvene masti, upotreba hijaluronske kiseline pruža nekoliko prednosti. Prvo, to je nehirurška opcija, što znači manje invazivnosti, brži oporavak i manje rizika. Drugo, hijaluronska kiselina omogućava precizno podešavanje oblika i volumena kako bi se zadovoljile individualne estetske ciljeve. Treće, tretman se može koristiti za ispravljanje nepravilnosti i asimetrija na butinama i zadnjici.

Budući da je hijaluronska kiselina prirodna komponenta tela, vremenom se razgrađuje. Da bi se postigao dugoročan ili trajan rezultat, potrebno je osvežiti povećanje zadnjice hijaluronskom kiselinom svaka dva do pet godina. Ove ponovljene terapije obično su nekomplikovane i omogućavaju održavanje željenog volumena i oblika.

Nakon tretmana može doći do blagog oticanja, crvenila ili modrica, ali obično prolaze u kratkom vremenu. Pacijenti dobijaju detaljna uputstva za negu kako bi postigli najbolje moguće rezultate.

U celini, povećanje zadnjice hijaluronskom kiselinom pruža fleksibilan i efikasan način poboljšanja kontura i volumena zadnjice, bez potrebe za hirurškim procedurama. Pažljivo savetovanje s iskusnim estetskim stručnjakom od suštinskog je značaja kako bi se razumele individualne potrebe i postigli optimalni estetski rezultati.

U našoj modernoj i ekskluzivnoj klinici u Beogradu, napredne tehnike i dugogodišnje stručno iskustvo stapaju se na osnovu blagostanja i ekspertize. Zakazivanje termina kod naših iskusnih estetskih lekara sada. Radujemo se što ćemo vas pratiti na vašem putovanju ka sjajnijem i vitalnijem sebi.

TOK PROCEDURE POVEĆANJA ZADNJICE POMOĆU HIJALURONSKE KISELINE

Povećanje zadnjice hijaluronskom kiselinom sprovodi se slično kao i tretman popunjavanja bora. Tretman se izvodi pod lokalnom anestezijom i ne zahteva boravak u bolnici.

Na početku se označavaju mesta uboda na zadnjici. Zatim se punilo ubrizgava u tkivo pomoću finih igala. Nakon injekcije, stavlja se kompresivni zavoj i tretman je završen. Rezultati povećanja odmah su vidljivi.

U prvih sedam dana nakon tretmana trebalo bi izbegavati fizičke aktivnosti, a pacijent se obično može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima nakon konsultacije s našim lekarom o posttretmanskoj nezi.

ZA KOGA JE POVEĆANJE ZADNJICE HIJALURONSKOM KISELINOM PRIKLADNO?

Povećanje zadnjice hijaluronskom kiselinom namenjeno je ženama i muškarcima koji žele povećati i oblikovati svoju zadnjicu bez hirurškog zahvata. Ova vrsta povećanja zadnjice takođe je pogodna za ljude koji žele oblikovati zadnjicu nakon značajnog gubitka težine. Asimetrije zadnjice takođe se mogu dobro ispraviti hijaluronskom kiselinom.

KOJE SU PREDNOSTI POVEĆANJA ZADNJICE HIJALURONSKOM KISELINOM

Najveća prednost povećanja zadnjice hijaluronskom kiselinom u odnosu na druge metode povećanja zadnjice jeste ta što je vrlo blaga prema tkivu i ne izaziva dugotrajne periode oporavka. S obzirom da nije potrebna operacija za povećanje zadnjice hijaluronskom kiselinom, tkivo je manje opterećeno. Stoga je tretman manje rizičan i ima brži oporavak. Takođe, injekcije ne ostavljaju ožiljke. Budući da je hijaluronska kiselina supstanca koja već postoji u telu, isključene su netolerancije ili alergije.

Punjenje zadnjice hijaluronskom kiselinom je pouzdano i može se odmah proceniti neposredno nakon tretmana. Visoko povezana, gelasta hijaluronska kiselina obezbeđuje nežno punjenje koje ne samo da izgleda prirodno, već se i izuzetno prirodno oseća. Dellen i asimetrije takođe se mogu optimalno ispraviti hijaluronskom kiselinom. Zadnjica izgleda ravnomerno i zategnuto. Posebno nakon značajnog gubitka težine, zadnjica može izgubiti napetost i konturu. Povećanje zadnjice hijaluronskom kiselinom idealno je rešenje za ponovno davanje punoće i oblika zadnjici.

Prednosti – ukratko:

  • Blaga procedura bez dugih perioda oporavka;
  • Bez ožiljaka;
  • Dobro podnošenje punila;
  • Odmah vidljivi rezultati;
  • Zadnjica postaje okrugla i punija;
  • Mogućnost ispravljanja nepravilnosti i asimetrija.

KAKO FUNKCIONIŠE POSTUPAK PODIZANJA ZADNJICE?

Podizanje zadnjice pomoću mezoterapijskih niti je inovativna metoda koja ima za cilj obnavljanje čvrstine i mladalačkog izgleda zadnjice bez hirurških zahvata. Tokom ovog procesa, mezoterapijske niti se uvode ispod kože pomoću elastične igle, koja se zatim uklanja ostavljajući samo niti ispod kože. Mreža niti koju stvaramo ima jedinstvenu sposobnost da stimuliše prirodnu produkciju kolagena i elastina. Nakon što se nit apsorbuje od strane tela (obično nakon 6-9 meseci), novo formirani kolagen ostaje i doprinosi prirodnom poboljšanju tonusa kože. Ovo dovodi do podizanja i zatezanja tkiva, čime se postiže mladalački i jasan izgled zadnjice.

Slično kao kod PRP tretmana, na početku se uzima krv iz vene na ruci pacijenta. Ta krv se zatim procesuira u posebnom centrifugatoru kako bi se dobilo plazma. Ova plazma je bogata trombocitima i faktorima rasta koji stimulišu obnavljanje ćelija i podržavaju produkciju kolagena i elastina. Takozvani “krvni filer” ima snažan efekat na regeneraciju, revitalizaciju i pomlađivanje kože. Faktori rasta sadržani u plazmi igraju ključnu ulogu u podržavanju prirodnog zatezanja kože i doprinose obnavljanju mladolikosti zadnjice.

Suštinski gledano, podizanje zadnjice mezoterapijskim nitima i PRP filerima omogućava nehiruršku metodu poboljšanja estetike zadnjice. Kombinovano dejstvo mezoterapijskih niti i plazme bogate trombocitima dovodi do prirodnog zatezanja i revitalizacije kože, bez potrebe za opsežnom operacijom. Individualne konsultacije s iskusnim stručnjacima su ključne kako bi se uzeli u obzir specifični zahtevi pacijenata i postigli optimalni estetski rezultati.

KOLIKO TRAJU TRETMANI?

Ako sprovodimo kombinaciju povećanja zadnjice i tretmana podizanja zadnjice, trajanje varira između jednog i dva sata. Oba tretmana se sprovode pod lokalnom anestezijom. Nakon tretmana, pacijent se, nakon konsultacije s našim lekarom o posttretmanskoj nezi, može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

ŠTA TREBA IMATI NA UMU NAKON TRETMANA?

Nakon povećanja zadnjice, posebno kod postupaka poput podizanja zadnjice pomoću mezoterapijskih niti ili PRP filera, važno je obratiti pažnju na određene smernice o nezi i ponašanju kako bi se postigli optimalni rezultati i izbegle komplikacije.

Nakon povećanja zadnjice, trebalo bi da se posvetite dovoljnom vremenu odmora i oporavka. Izbegavajte obavljanje teških fizičkih aktivnosti ili napornih vežbi odmah nakon zahvata. Mišići i tkiva zahtevaju vreme za regeneraciju. Pokušajte da izbegnete direktni pritisak na zadnjicu. Sedite u prvim danima nakon zahvata idealno na posebnim jastucima ili se postavite tako da se pritisak na zadnjicu minimizira.

Pratite uputstva svog lekara u vezi sa negom tretiranih područja. Držite kožu čistom i suvom i koristite proizvode za negu preporučene od strane lekara. Pratite zakazane termine za naknadne preglede i kontrole koje je postavio vaš lekar. Ovi termini su važni kako bi se pratila progresija zarastanja i obezbedilo da ne dolazi do komplikacija.

Pijte dovoljno vode da biste hidrirali svoje telo, i obratite pažnju na uravnoteženu ishranu kako biste podržali proces ozdravljenja.

Izbegavajte preterano izlaganje suncu i koristite zaštitu od sunca po potrebi. Sunčeva svetlost može osetitičiti tretirana područja. Budite strpljivi i imajte realna očekivanja u vezi sa procesom ozdravljenja i konačnim izgledom.