Jawline – Oblikovanje brade i vilice hijaluronom

Otkrijte savršeno definisanu vilicu sa našom inovativnom Jawline – hijaluronskim tretmanom za oblikovanje brad i vilice, dostupnom u našoj klinici u Beograd na vodi. Bez potrebe za hirurškim zahvatima, ovaj revolucionarni tretman koristi visokokvalitetnu hijaluronsku kiselinu kako bi transformisao vašu bradu i vilicu.

Jawline, odražava ključnu estetiku od brade do uha. Ako sanjarite o snažnoj, precizno definisanoj liniji brade, naša Jawline – oblikovanje brade i vilice je dugoročno rešenje koje ispravlja nesavršenosti na način koji je ranije zahtevao hirurške zahvate. Ona ne samo da pruža brz oporavak, već je i prilagođena kako za žene tako i za muškarce koji žele unaprediti oblik lica.

Studije pokazuju da veliki broj ljudi teži oblikovanju brade i vilice, a naša inovativna metoda koristi filere od hijaluronske kiseline za postizanje jasno definisane brade i vilice bez potrebe za hirurškim intervencijama.

Zakažite sada termin kod naših iskusnih estetskih lekara i započnite svoje putovanje ka strukturiranoj, vitalnoj i estetski predivnoj bradi i vilici. Vaša lepota, bez hirurških intervencija.

devojka-oblikovanje-brade-big

JAWLINE OBLIKOVANJE  BRADE I VILICE SA HIJALURONSKIM FILERIMA – KAKO SE IZVODI?

Naši iskusni lekari iz Beograda su odgovorili na ovo pitanje.

Naš cilj je da vas učinimo srećnim i podržimo vašu individualnu lepotu.

Pre same procedure, rezultat se utvrđuje u savetodavnom razgovoru, a planira se i potrebna količina hijaluronskih filera. Uobičajeno koristimo 1 do 2 ml kako bismo postigli planirani cilj.

Kako je područje brade prirodno manje osetljivo na bol, za anesteziju koristimo lokalnu anestetičku kremu i led. Ako je potrebno, dostupna je i lokalna anestetička injekcija, ali retko se koristi. Korekcija je gotovo bezbolna.

Hijaluron se precizno injicira u određena područja pomoću kanile. Pri korekcijama vodimo računa o proporcijama vašeg lica i postupamo u skladu sa konturama.

KOJE REZULTATE MOŽETE POSTIĆI OVOM PROCEDUROM?

Nakon Jawline tretmana, primetićete da su brada i vilica jasno definisane s profilom i lica su zategnuta i pomlađena u donjem delu. Ova procedura dovodi do blago konturirane regije vilice i harmonizacije lica kod žena. Kod muškaraca, konture vilice se akcentuju i ističu.

KOLIKO DUGO TRAJE REZULTAT PROCEDURE?

Ukupno se očekuje da rezultati traju oko 6 do 12 meseci. Ovo može varirati u zavisnosti od metabolizma i procesa razgradnje hijaluronske kiseline.

NA ŠTA TREBA OBRATITI PAŽNJU NAKON PROCEDURE?

Nakon tretmana:

  • Izbegavajte masaže lica najmanje 7 dana (kako biste sprečili pomeranje fillera i nepravilnosti)
  • Izbegavajte estetske, kozmetičke ili laserske tretmane nedelju dana nakon procedure.
  • Izbegavajte sunčanje, solarijum i saunu nedelju dana nakon tretmana (radi izbegavanja hiperpigmentacije na mestu injekcije).

Takođe se preporučuje hlađenje tretiranih područja pomoću kuhinjskih obloga svakih sat vremena, po 5 minuta.

KOJE NEŽELJENE REAKCIJE MOGU NASTATI NAKON PROCEDURE?

Nakon korekcije, mogu se pojaviti otoci i modrice na tretiranom području.

Dan nakon tretmana, pacijenti prijavljuju zatezanje brade, blage bolove i povremene smetnje pri govoru i jedenju. Ove reakcije proizlaze iz upotrebe debelih punila i istezanja tkiva u području brade. Međutim, ovi efekti brzo prolaze, a vi možete uživati u novom izgledu brade, vilice i lica.

Nije potrebna posebna nega nakon tretmana.

Ako navedeni neželjeni efekti ne prođu brzo, obratite se lekaru koji je obavio tretman.

KOJE KONTRAINDIKACIJE POSTOJE ZA OVU PROCEDURU?

Korekcija donje vilice pomoću hijaluronskog filera se ne sprovodi kod osoba koje su trudne, doje, imaju alergijsku reakciju na prethodni filer ili imaju prehladu ili herpes infekciju na dan tretmana. Pre svakog tretmana, neophodno je proći pregled i konsultaciju kod jednog od naših lekara kako bismo obezbedili bezbedan tok procedura.