ZO Skin Health

“Moja vizija je da pomognem ljudima da postignu zdravu, mladoliku kožu sa vitalnim sjajem.” – Dr. Zein Obagi

Proizvode i tretmane ZO® Skin Health iz Beverly Hills možete pronaći kod nas u Divine Medica!

Kalifornijski dermatolog, globalno priznat zbog svojih saznanja i inovacija u podršci zdravlju kože, stoji iza brenda ZO® Skin Health.

Njegovi proizvodi odlikuju se izuzetnim, holističkim pristupom koji ne samo da reaktivno tretira kožne bolesti, oštećenja i znakove starenja kože, već i proaktivno održava ili obnavlja zdravlje kože.

Dr. Zein Obagi, čije održive metode danas smatramo zlatnim standardom u nezi kože, ima preko 35 godina iskustva u dermatologiji.

On je osnivač “Obagi Skin Health Institute” u Beverly Hillsu, a već u ranoj fazi osamdesetih godina definisao je nauku o zdravlju kože i postavio osnovne principe za njeno lečenje.

devojka-ZO-Skin-Health-tretman-big

ZO Skin Health od Zein Obagi predstavlja vrhunsku liniju proizvoda za negu kože koja kombinuje nauku i luksuz. Naša strast prema postizanju besprekorne kože odražava se u svakom proizvodu.

Od efikasnih tretmana do pažljivo formulisanih preparata, ZO Skin Health pruža rešenja prilagođena vašim jedinstvenim potrebama. Otkrijte revolucionarnu negu kože sa Zein Obagi – za besprekornu lepotu koja dolazi iznutra.

ŠTA OBUHVATA ZO Skin Health tretman?

ZO Skin Health tretman u 9 koraka nudi sveobuhvatnu negu kože sa širokim spektrom indikacija i pažljivo odabranim sastojcima.

Ovaj ZO Skin Health tretman obuhvata:

  1. Hidrataciju: ZO Skin Health proizvodi sadrže sastojke koji dubinski hidriraju kožu, čineći je mekom i elastičnom.
  2. Anti-aging Efekte: Formule su dizajnirane da redukuju fine linije i bore, podstičući obnovu kože i povećavajući čvrstoću.
  3. Zaštita od Sunca: Tretman uključuje proizvode sa SPF zaštitom, pružajući koži odbranu od štetnog dejstva sunčevih zraka.
  4. Toniranje kože: Sastojci koji pomažu u ravnoteži tena i smanjenju nepravilnosti na koži.
  5. Revitalizaciju i obnavljanje: Aktivni sastojci podstiču prirodnu obnovu ćelija kože, dajući joj svež i zdrav izgled.

Učestalost ZO Skin Health tretmana zavisi od specifičnih potreba vaše kože. Obično se preporučuje da pratite uputstva naših stručnjaka za negu kože.

Osnovnih pet principa u Obagi tretmanu čine temelj zdravlja kože, usmeravajući se ka potpunom blagostanju:

  1. Čišćenje
  2. Piling
  3. Obnavljanje lipidnog sloja kože
  4. Stabilizacija
  5. Zaštita od sunca

Ovi koraci su poznati kao “Fundamental Five”. Prilagođeni različitim potrebama kože, programi obuhvataju sredstva za čišćenje, pilinge, tonere, proizvode sa terapeutskim sastojcima i zaštitu od sunca.