Korekcija podbratka – Hijaluron i lipoliza za uklanjanje podbratka

Pozivamo Vas u svet estetsko-medicinskih tretmana u našoj praksi u Beogradu.

Putovanje ka sjajnoj koži i poboljšanju stanja kože počinje upravo ovde kod nas.

U našoj praksi, Vi ste u središtu pažnje, i radujemo se što ćemo Vas pratiti na ovom ličnom putovanju obnavljanja kože.

Čvrsta i vitka brada simbolizuje privlačnost i mladolikost i značajno doprinosi našem spoljašnjem izgledu.

Prisustvo podbratka nije samo problematično za ljude veće građe, već i vitke osobe mogu se suočiti s dosadnim masnim naslagama ili manje definisanom vilicom zbog genetske predispozicije.

U potrazi za efikasnim rešenjima, oni se obraćaju iskusnim stručnjacima koji nude ciljane tretmane kako bi im pomogli.

devojka-korekcija-podbratka-big

Hijaluronska injekcija za smanjenje masnoće i zatezanje brade

Injekcija hijaluronske kiseline je nehirurška metoda koja se koristi za korekciju podbratka – malih nesavršenosti u području brade. Ciljana upotreba punilaca hijaluronske kiseline ne samo da stvara uže konture u području brade, već i zateže kožu.

Ovaj neinvazivan pristup omogućava poboljšanje izgleda brade bez hirurškog intervencionizma. Rejuvenirajući efekat tretmana pomaže facijalnom profilu da povrati konturu kroz vitkiji vrat. Čak i kada se ukloni mala količina masti, postižu se značajni pozitivni efekti, što dovodi do povećanog blagostanja i samopouzdanja.

Injekciona lipoliza za nežno smanjenje masnoće i korekciju podbratka

Još jedna blaga alternativa za korekciju podbratka je injekciona lipoliza, poznata i kao “injekcija za uklanjanje masnoće”. Ovom metodom se ubrizgavaju posebni aktivni sastojci radi rastvaranja malih masnih naslaga.

Ova nehirurška tehnika omogućava nežno smanjenje nakupljanja masnoće u području brade. Iako ovaj postupak nije pogodan za veće masne naslage, idealan je za manje problematična područja, posebno kada je u pitanju oblikovanje i zatezanje vilice.

U našoj modernoj i ekskluzivnoj praksi u Beogradu, napredne tehnike i dugogodišnje stručno iskustvo stapaju se na osnovu blagostanja i stručnosti.

Zakažite sada termin sa našim iskusnim lekarima estetske medicine. Radujemo se što ćemo vas pratiti na vašem putovanju ka sjajnijem i vitalnijem sebi.

KAKO NASTAJE PODBRADAK?

Podbradak se u osnovi može pojaviti u bilo kojem uzrastu, a njeno brzo i intenzivno razvijanje često se javlja s godinama, uglavnom zbog smanjenja tonusa kože. Tokom vremena, vaš metabolizam usporava, što znači da se masne naslage više ne razgrađuju efikasno. To dovodi do primetnih džepova masti ispod brade, koje se često doživljavaju kao podbradak.

Prekomerna težina takođe igra negativnu ulogu u razvoju podbratka, jer veće rezerve masti mogu prvo da se pojave na licu. Osim toga, postoje ljudi koji, zbog genetske predispozicije ili individualnih karakteristika, imaju tendenciju da razviju primetnu dvostruku bradu uprkos normalnoj težini.

Ovo može biti doživljeno kao tvrdoglavo u svakodnevnom životu. Još jedan faktor u razvoju podbratka može biti koštani nedostatak ili nerazvijena brada. U takvim slučajevima, struktura vilice ili brade doprinosi formiranju podbratka.

KOJE OPCIJE POSTOJE ZA KOREKCIJU – UKLANJANJE PODBRATKA?

Za blago primetan podbradak često nisu potrebni invazivni postupci. U takvim slučajevima, injekcija hijaluronske kiseline može biti dovoljna. Alternativno, postoje i drugi načini za smanjenje odgovarajućih masnih naslaga na bradi putem injekcione lipolize ili liposukcije.

Ako je koža labavija, zatezanje kože u području vrata može biti pogodna opcija. Međutim, plastična operacija brade, u kojoj se poboljšava i usklađuje čitav oblik brade, postiže najveći efekat.

CEO PROCES TRETMANA KOREKCIJE PODBRATKA

Pre tretmana podbratka, potrebna je detaljna lična konsultacija. Zajedno s dr. Darkom Nikolićem možete odabrati odgovarajuću metodu lečenja, mada se može razmotriti mogućnost kombinovanja nekoliko postupaka.I

Injekcije hijaluronske kiseline za korekciju podbradka: Hijaluronska kiselina često se koristi za korekciju podbratka, jer je jedna injekcija često dovoljna za manje nepravilnosti. Područje brade se koriguje bez ikakve hirurške intervencija. Ovaj ambulantni tretman mora se obnavljati u redovnim intervalima.

Efekti injekcione lipolize za podbradak: Injekciona lipoliza, poznata i kao “injekcija za uklanjanje masnoće”, blaga je alternativa liposukciji. Posebni aktivni sastojci koriste se za rastvaranje malih masnih naslaga. Ovaj postupak je blag i bezbolan, ali za razliku od liposukcije, pogodan je samo za manje masne jastučiće kod korekcije podbratka..

KOJE SU PREDNOSTI UKLANJANJA PODBRATKA?

Tretman ne samo da sužava područje brade i zateže kožu, već postiže i rejuvenirajući efekat. Već je poznato da facijalni profil povrati svoju konturu zbog vitkijeg vrata, što opet dovodi do pozitivnog efekta, čak i kada se ukloni mala količina masti. Postupak pomaže ljudima da se osećaju udobnije i samopouzdanije.