Korekcija brade hijaluronom – najkvalitetnijim hijaluronskim filerima

Neravnoteža u proporcijama lica, povučena ili asimetrična brada često može uticati na samopouzdanje i celokupan estetski utisak.

Za one koji nisu zadovoljni oblikom svog lica, korekcija brade sa hijaluronskim filerima pruža inovativno i nehirurško rešenje.

Hijaluronska kiselina je prirodna supstanca koja se već nalazi u koži, a njen nehirurški pristup omogućava precizno oblikovanje brade radi postizanja željenih proporcija i ravnoteže u licu.

Ovaj tretman pruža mogućnost personalizacije kako bi se postigao optimalan oblik i veličina brade prema individualnim željama pacijenta.

Postupak je minimalno invazivan i obuhvata injekcije hijaluronske kiseline u određene delove brade. Ovo omogućava našim stručnjacima da precizno oblikuju bradu, pružajući pacijentima mogućnost postizanja prirodnog i harmoničnog izgleda.

devojka-korekcija-brade-big

Jedna od prednosti korekcije brade hijaluronom je brza vidljivost rezultata. Pacijenti mogu primetiti poboljšanja odmah nakon tretmana, a postepeno se postiže puni efekat tokom narednih nedelja. Ovaj nehirurški pristup omogućava pacijentima da postignu željeni oblik brade bez dugotrajnog oporavka i minimalnog rizika od komplikacija.

Važno je napomenuti da je svaki pacijent jedinstven, te se tretman prilagođava individualnim potrebama i estetskim ciljevima. Stručnjaci u oblasti estetske medicine pružaju personalizovano savetovanje pre tretmana kako bi razumeli želje pacijenta i pružili optimalne rezultate.

Korekcija brade sa hijaluronom predstavlja inovativnu opciju za one koji žele poboljšati proporcije svog lica i postići ravnotežu u estetskom izgledu brade. Ovaj tretman pruža brze i prirodne rezultate, čineći ga atraktivnim rešenjem za sve one koji žele osvežiti svoj izgled bez hirurške intervencije.

KOME JE TRETMAN KOREKCIJE BRADE HIJALURONOM NAMENJEN?

Tretman korekcije brade hijaluronom pogodan je i za muškarce i za žene, posebno kada se ste nezadovoljni izgledom izraženo uvučene brade. Brada se smatra povučenom kada izgubi konturu između lica i vrata, izgledajući premala u odnosu na preostalo lice. Pomoću hijalurona može se popraviti uvučena brada kako bi se postigla harmonična linija brade, a istovremeno se mogu izjednačiti i asimetrije.

KAKO SE IZVODI KOREKCIJA BRADE POMOĆU HIJALURONA?

Jedno pojedinačno ubrizgavanje hijalurona obično traje 20 minuta. Postupak se izvodi ambulantno, a osoba se odmah nakon tretmana može vratiti u normalne aktivnosti, uz minimalne ili nikakve bolove. Tokom ovog tretmana, visokokvalitetni hijaluronski gel ubrizgava se precizno u prethodno dogovorene oblasti pomoću fine igle i tupfera. Ovim se postiže harmonizacija oštrih kontura ili naglašavanje slabije izražene ili povučene brade.

KOLIKO DUGO TRAJE EFEKAT?

Brzina razgradnje hijaluronske kiseline zavisi od različitih faktora, pri čemu metabolizam ima značajnu ulogu. Efekat nakon tretmana obično traje oko 6-12 meseci.

KOJI REZULTATI SE POSTIŽU OVIM TRETMANOM?

Povećanje brade hijaluronom dovodi do dobro oblikovane i proporcionalne regije brade. Osim optimalne konture između brade i lica, postiže se i izuzetno lep profil, što ima značajnu ulogu u celokupnom estetskom doživljaju. Bez potrebe za hirurškim zahvatom, minimalno invazivnim tretmanom postiže se optimalno oblikovanje brade i ukupno harmoničan izgled.

NA ŠTA TREBA OBRATITI PAŽNJU NAKON TRETIRANJA BRADE HIJALURONOM?

Nakon tretmana brade hijaluronom, preporučuje se izbegavanje dodira s tretiranim područjima kako bi se sprečile moguće infekcije. Trebalo bi izbegavati posete sauni i sportske aktivnosti najmanje 1-3 dana.

Predostrožnost:

U detaljnom savetodavnom razgovoru precizno se razmatraju ciljevi tretmana. Pre tretmana preporučuje se izbegavanje alkohola i adekvatno unošenje hrane i tečnosti kako bi se izbegle moguće probleme sa cirkulacijom.