Nehirurška korekcija nosa hijaluronom

Želite li postići ravnotežu i ispraviti nepravilnosti na nosu bez potrebe za invazivnim hirurškim zahvatima? Minimalno invazivna metoda – nehirurška korekcija nosa sa upotrebom hijalurona pruža brzo i efikasno rešenje.

Nos igra ključnu ulogu u oblikovanju lica, te i manje promene mogu imati značajan uticaj na celokupan izgled. Hijaluronska kiselina, koja se koristi u ovom tretmanu, omogućava preciznu i ciljanu korekciju nosnih nepravilnosti. Ova nehirurška korekcija nosa omogućama vam postizanje željenih rezultata bez potrebe za dugim periodom oporavka.

Uz minimalne nelagodnosti, možete ispraviti nepravilnosti poput manjih krivina, udubljenja ili asimetrije na nosu.

Rezultati su vidljivi gotovo odmah, pružajući vam priliku da se brzo vratite svojim svakodnevnim aktivnostima s obnovljenim samopouzdanjem. Ova metoda takođe omogućava preciznu kontrolu i prilagodljivost korekcije prema vašim individualnim preferencama.

devojka-korekcija-nosa-big

KO SE MOŽE ODLUČITI ZA NEHIRURŠKU KOREKCIJU NOSA POMOĆU HIJALURONA?

Oni koji nisu zadovoljni svojim nosem i to doživljavaju kao smetnju često pate zbog svog spoljnog izgleda. Često je dovoljna mala korekcija da se to promeni, bilo da je u pitanju iritantna ispupčenost na nosu, uvučen vrh nosa ili suviše široka leđa nosa. Sve ovo može se ispraviti pomoću tretmana hijaluronom.

KAKO IZGLEDA KOREKCIJA NOSA HIJALURONOM?

Ova minimalno invazivna metoda uključuje ubrizgavanje i modifikaciju određenih delova nosa pomoću hijalurona. Ukupno trajanje tretmana je oko 15-20 minuta i obavlja se ambulantno.

Postoji mogućnost tretiranja nosnih leđa hijaluronom, ali i nosnog vrha, koji se lako može ispraviti i oblikovati. Deformacije se mogu izjednačiti i postići optimizacija crta lica.

Zahvaljujući preciznoj tehnici, gde se hijaluron ubrizgava u određena područja pomoću male igle, moguće je prikriti izbočenost na nosu, podići spušten vrh nosa i suziti sredinu nosa. Zahvat se smatra bezbolnim. Po želji se može koristiti lokalni anestetik.

KOLIKO DUGO TRAJE EFEKAT NAKON TRETMANA?

Prvi rezultati mogu se primetiti odmah nakon tretmana. Hijaluron u nosu obično traje oko 3-6 meseci pre nego što se prirodno razgradi. Trajanje procesa zavisi od različitih faktora, uključujući metabolizam i navike.

ŠTA TREBA PRATITI NAKON TRETMANA KOREKCIJE NOSA?

Da bi se izbegle infekcije, preporučuje se da se u prvih nekoliko sati izbegava dodirivanje tretiranih mesta. Ako postoje bolovi, ta područja se mogu lokalno hladiti, a po potrebi uzimati analgetici.

KOJE NEŽELJENE REAKCIJE MOGU NASTATI NAKON TRETMANA?

Neželjeni efekti koji se javljaju, a koje se obično ne mogu izbeći, uključuju oticanje, bol, crvenilo i modrice. Ako se pojave bolovi nakon tretmana, mogu se tretirati analgeticima. Da bi se smanjilo oticanje, tretirano područje može se hladiti, ali treba obratiti pažnju da hlađenje traje najviše 10 minuta uzastopno. Pojave nuspojava obično bi trebale nestati same od sebe u roku od nekoliko dana.

Svojim brzim i efikasnim delovanjem, nehirurška korekcija nosa hijaluronom postaje sve popularniji izbor za one koji traže neinvazivan način za poboljšanje proporcija lica.

Za dodatne informacije ili zakazivanje savetovanja s našim stručnjacima, slobodno nas kontaktirajte. Očekujemo vas kako bismo vam pružili personalizovane informacije i odgovorili na sva vaša pitanja.