GREEN PEEL tretman

Pozivamo Vas u svet estetskih medicinskih tretmana na našoj klinici u Beogradu. Put do sjajne kože i poboljšanog stanja kože počinje upravo ovde kod nas.

U našoj praksi, Vi ste u fokusu, i radujemo se što ćemo Vas pratiti na ličnom putovanju podmlađivanja kože.

GREEN PEEL® je prirodan, biljni tretman nege kože koji je originalno razvila nemačka dermatolog dr. med. Christine Schrammek-Drusio. Koncept je predstavljen kao “kuracija biljnog pilinga” i kasnije poznat kao “Green Peel”.

To je intenzivan, duboko delujući metod za regeneraciju i poboljšanje kože bez upotrebe sintetičkih ili hemijskih supstanci. Zbog toga se metod može koristiti više puta i bez štetnih nuspojava.

Glavna komponenta GREEN PEEL® je posebna mešavina prirodnih biljaka, algi, minerala i enzima. Ova mešavina se individualno prilagođava vašim potrebama tipa kože i problemima s kožom.

devojka-green-peel-big

Postoje tri različite metode tretmana koje su prilagođene vašim potrebama:

  1. GREEN PEEL® Fresh Up: Lagani piling tretman za svežu kožu.
  2. GREEN PEEL® Energy: Intenzivniji tretman za poboljšanje izgleda i regeneraciju kože.
  3. GREEN PEEL® Classic: Dubok, regenerativni tretman za probleme s kožom kao što su akne, ožiljci ili bore.

GREEN PEEL® Energy i Fresh Up su jedinstveni tretmani, dok se kod GREEN PEEL® Classic tretmana izvodi završni tretman lepote nakon jedne nedelje.

Nakon tog vremena, nećete prepoznati svoju kožu, tako je glatka i ujednačena. Koristimo GREEN PEEL® za aktivaciju metabolizma na licu, vratu, dekolteu, ali i na leđima, gornjim rukama i abdomenu radi stimulacije metabolizma i pročišćavanja kože. Uklanjanjem gornjih slojeva kože, stimuliše se formiranje novih ćelija.

Rezultati tretmana GREEN PEEL® mogu varirati u zavisnosti od intenziteta, ali obično imaju kraće vreme oporavka u poređenju s nekim drugim dubokim piling tretmanima. Rezultati uključuju poboljšanu teksturu kože, smanjenje nečistoća, bora ili ožiljaka, kao i ukupno revitalizovanu kožu.

Kod tretmana GREEN PEEL® postoje tri različite nivoe intenziteta, od kojih svaki pruža različite dubine obnavljanja i poboljšanja kože. Ovi nivoi su:

  • GREEN PEEL® Classic: Idealno za kožu sa velikim porama i/ili nečistoćama, bore, oštećenu suncem, ožiljke, hiperpigmentaciju ili strije (oznake trudnoće).
  • GREEN PEEL® Energy: Idealno za kožu sa flekama, simptomima starenja kože, ožiljcima i poremećajima pigmentacije.
  • GREEN PEEL® Fresh Up: Idealno za umornu, bledu kožu i blage poremećaje pigmentacije.

U sva tri metoda, GREEN PEEL® bilje se masira u kožu, što može izazvati trnjenje i peckanje u zavisnosti od jačine pritiska i teksture kože. Međutim, bol ne nastaje, najviše što se može osetiti je da je biljni tretman masaže malo neprijatan. Jači metod, GREEN PEEL® Classic, razlikuje se od dva lakša metoda, posebno po jačini pritiska i trajanju. Ovo nije wellness tretman, ali je lako podnošljiv. Biljni tretman pilinga je potpuno prirodan i ne sadrži hemijske supstance ili abrazivne čestice.

KAKO IZGLEDA GREEN PEEL® TRETMAN?

Tretman GREEN PEEL® počinje temeljnim čišćenjem kože. Zatim se biljna mešavina sveže meša i masira u kožu. U zavisnosti od metoda tretmana, trajanje i intenzitet ove faze variraju. GREEN PEEL® Energy i Fresh Up traju po 40 minuta, s jednom sesijom. Sa Classic tretmanom, odvija se prva sesija koja traje otprilike 40-50 minuta. GREEN PEEL® deluje putem nežnog do intenzivnog pilinga koji uklanja gornji sloj kože i stimuliše obnavljanje kože. Ovaj proces poboljšava cirkulaciju krvi, stimuliše metabolizam ćelija i podržava formiranje kolagena i elastina.

KAKVI REZULTATI SE MOGU OČEKIVATI SA GREEN PEEL® TRETMANOM?

Prvi rezultati su odmah vidljivi sa GREEN PEEL® Energy i Fresh Up. Sa GREEN PEEL® Classic, rezultati postaju vidljivi nakon 7-14 dana. Preporučujemo sprovođenje Classic tretmana svaka 3-6 meseci, dok se Energy ili Fresh Up tretman preporučuju svaka tri meseca kako bi se održalo optimalno stanje kože.

Nakon tretmana dobićete uputstva za kućnu negu, uključujući posebne preparate za negu, set za negu koji treba koristiti tokom nedelju dana kako biste optimalno brinuli o koži. Nakon tretmana Energy i Fresh Up, koža se ne peruta. Samo kod Classic tretmana, blago perutanje kože trećeg do petog dana nakon tretmana je normalno. Intenzitet perutanja zavisi individualno od tipa kože.