Tretmani tela

Dobrodošli u našu ordinaciju Divine Medica u Beogradu na vodi! Sa nama lepota postaje lično putovanje i nudimo napredne estetske tretmane kože prilagođene vašim individualnim potrebama. Poseta kod nas obećava ne samo estetsku transformaciju, već i putovanje samoizražavanja i brige o sebi.

Naši iskusni lekari sprovode estetske medicinske tretmane tela u cilju poboljšanja ili promene spoljašnjeg izgleda vašeg tela. U našoj ordinaciji ćete pronaći najbolje, najnovije i klinički dokazane tretmane.

Evo nekih od tretmana tela koje nudimo

  • Smanjenje masti: Postupci kao što su kriolipoliza (zamrzavanje masti), laserska lipoliza i ultrazvuk visoke frekvencije se koriste za uništavanje ili smanjenje masnih ćelija.
  • Zatezanje kože: Metode kao što su radiofrekventna terapija, ultrazvučni tretmani ili neinvazivni laserski tretmani se koriste za zatezanje kože i poboljšanje njene elastičnosti.
devojka-tretmani-tela-big
  • Tretmani celulita: Različite tehnologije, uključujući lasersku, radiofrekventnu i mehaničku masažu, mogu se koristiti za smanjenje pojave celulita.
  • Lasersko uklanjanje dlaka: Laseri se koriste za trajno uklanjanje neželjenih dlačica sa tela.
  • Uklanjanje tetovaža: Laseri se takođe koriste za uklanjanje ili izbledenje tetovaža.
  • Konturisanje tela: To su različite tehnike koje imaju za cilj modelovanje oblika tela, kao što je upotreba punila ili specijalnih uređaja.
  • Podmlađivanje ruku: Tretmani koji imaju za cilj poboljšanje izgleda ruku mogu uključivati lasere, filere ili druge tehnologije.

Estetski medicinski tretmani tela su generalno pogodni za ljude koji žele da izvrše određene promene ili poboljšanja svog spoljašnjeg izgleda. Odluka da se preduzme takav tretman je lični izbor i zavisi od individualnih potreba, ciljeva i očekivanja.

Naši lekari su specijalizovani za estetsku minimalno invazivnu medicinu i prate najnovije trendove i dostignuća u ovoj oblasti. Oni će kreirati najbolji program za vas, plan lečenja prilagođen vašim potrebama, koji obično uključuje kombinaciju tretmana za postizanje najboljih rezultata i ispunjavanje vaših želja bez izuzetka.

Zakažite termin kod naših iskusnih lekara estetske medicine na Odeonsplatzu u Minhenu. Radujemo se što ćemo vas pratiti na vašem putovanju do blistavijeg i vitalnijeg sebe.