Oxy tretman lica kiseonikom

Oxygen tretman lica sa kiseonikom predstavlja vrhunski tretman kože koji se ističe svojom sposobnošću da pruži dubinsku hidrataciju i podstakne proizvodnju kolagena.

Detaljno vam opisujemo sve aspekte ovog tretmana, od njegovih benefita i efekata do samog postupka i optimalnih situacija za njegovo sprovođenje.

Oxygen tretman lica kiseonikom: Prirodna poboljšanja za vašu kožu

Benefiti oxygen tretmana kiseonikom

1. Povećana proizvodnja kolagena

Oxygen tretman se ističe u podsticanju proizvodnje kolagena, ključnog proteina za održavanje čvrstoće i elastičnosti kože.

Ovaj tretman pruža dugotrajan efekat zatezanja kože, čineći je vidno mlađom.

devojka-tretman-kiseonikom-big

2. Dubinska hidratacija i hranjenje kože

Jedan od najvažnijih aspekata ovog tretmana je sposobnost da dubinski hidrira i hrani kožu. To je posebno značajno u sušnim uslovima ili tokom ekstremnih temperatura.

3. Detoksikacija i umirivanje crvenila

Oxygen tretman ima detoksikacioni efekat na kožu, pomažući eliminaciju toksina. Takođe umiruje crvenilo, čineći kožu izglađenom i sjajnom.

Efekti Oxygen Tretmana lica kiseonikom

1. Vidljivi rezultati tokom tretmana

Jedinstvena karakteristika ovog tretmana je trenutna vidljivost rezultata. Već tokom samog tretmana, koža postaje vidno zategnuta, glatka i osvežena.

2. Idealno pre i posle mora

Oxygen tretman se preporučuje kao priprema kože pre izlaganja suncu i visokim temperaturama. Nakon mora, pomaže u oporavku kože od uticaja sunca i slane vode, posebno kod opekotina od sunca.

Kome se preporučuje Oxygen tretman?

1. Pogodan za sve starosne grupe

Ovaj tretman je potpuno prirodan i bezbedan, što ga čini pogodnim za sve starosne grupe. Čak je preporučljiv i za trudnice i dojilje.

2. Primenljiv tokom cele godine

Oxygen tretman može se primenjivati u svako doba godine, pružajući kontinuiranu negu koži tokom svih sezona.

4. Procedura Oxygen tretmana

1. Faza pilinga i pripreme kože

Tretman počinje pažljivim pilingom pod pritiskom, uklanjajući mrtve ćelije kože i otvarajući puteve za dubinsku apsorpciju hranljivih sastojaka.

2. Nanošenje seruma i unos kiseonika

U drugoj fazi, specifičan serum prilagođava se tipu kože, a zatim se koristi oxygen pištolj za dubinsku aplikaciju seruma uz kiseonik, postižući optimalnu apsorpciju.

3. Intenzivna oksigenacija i dodatna nega

Finalna faza uključuje intenzivnu oksigenaciju kože sa 95% čistog kiseonika. Nakon tretmana, sprovodi se dodatna nega maskom i kremom prilagođenom tipu kože.

Oxygen tretman kao vaša nova rutina lepote

Oxygen tretman sa kiseonikom nije samo tretman kože; to je iskustvo koje nudi prirodnu lepotu i dugotrajne rezultate. Sa svojom sposobnošću da poboljša teksturu, hidrira i podstiče regeneraciju kože, ova inovativna procedura postaje ključni deo optimalne nege kože. Iskoristite prednosti oxygen tretmana kako biste postigli sjajnu, zdravu i osveženu kožu tokom cele godine.