Mesopeel tretman

Dobrodošli u našu ekskluzivnu praksu u Beograd na vodi, gde ne samo da pružamo estetske tretmane, već stvaramo jedinstveno putovanje ka lepoti.

Nismo samo medicinski centar već vidimo vas kao individualne ličnosti sa jedinstvenim lepotama i ciljevima.

Pre svakog tretmana, posvećujemo vreme za analizu vaše kože, razvijamo prilagođenu strategiju prema vašim željama i ciljevima.

Naš tim iskusnih stručnjaka uvek se trudi da prevaziđe vaša očekivanja i postigne izuzetne rezultate za vašu kožu.

MesoPeel je inovativni tretman koji integriše blagodeti mezoterapije sa moćnim efektima pilinga.

Kroz pažljivo prilagođenu kombinaciju, ovaj tretman ima za cilj revitalizaciju vaše kože, pružajući joj svežinu, sjaj i mladolikost.

Naša stručna ekipa u Beogradu na Vodi predstaviće vam individualizovan pristup.

devojka-mesopeel-big

Pre samog tretmana, posvećujemo vreme detaljnoj analizi vaše kože i diskutujemo o vašim specifičnim potrebama. MesoPeel tretman omogućava nam prilagodljivost, jer možemo kombinovati različite vrste pilinga sa specifičnim mezoterapijskim koktelima, prilagođavajući ih vašim jedinstvenim potrebama.

Ovaj tretman nije samo estetska promena, to je iskustvo koje neguje i revitalizuje vašu kožu. Posle MesoPeel tretmana, naša preporuka za posttretmansku negu obezbeđuje da rezultati ostanu dugotrajni, dok istovremeno podržavamo ukupno zdravlje vaše kože.

Učinite svoju kožu jedinstvenom kombinacijom mezoterapije i pilinga – doživite MesoPeel tretman u našoj prestižnoj praksi. Vaša koža zaslužuje najbolje, a mi smo ovde da vam to pružimo.

Vaša poseta ne predstavlja samo estetsku transformaciju, već celokupno iskustvo. Naša dizajnerska klinika u Beogradu ne izražava samo profesionalnost, već i mir i opuštanje. Kod nas se ne radi samo o spoljašnjoj lepoti, već i o unutrašnjoj ravnoteži i samopouzdanju.

Putovanje ka blistavoj koži i poboljšanju stanja kože počinje upravo kod nas. U našoj praksi, vi ste u središtu pažnje, i s radošću ćemo Vas pratiti na ličnom putovanju pomlađivanja kože i samorazvoja.

Vaše putovanje počinje sa temeljnom konsultacijom i pažljivom analizom kože. Naši iskusni stručnjaci razumeju jedinstvenost vaše kože i pažljivo saslušavaju vaše individualne brige i ciljeve. Na osnovu analize kože, razvijamo prilagođenu strategiju lečenja. Kod Mesopeel tretmana koristimo pažljivo odabranu kombinaciju kiselina za ciljanu eksfolijaciju.

Za postizanje najboljih rezultata, preporučujemo seriju tretmana. Mesopeel zahteva niz sesija, a tačan broj zavisi od rezultata analize vaše kože i vaših ciljeva.

KAKO SE IZVODI MESOPEEL TRETMAN?

Proces počinje temeljnom konsultacijom između pacijenta i stručnjaka, često dermatologa ili estetskog specijaliste. Tokom ove konsultacije, koža se analizira, razmatraju se specifične potrebe pacijenta, i odabira se odgovarajuća Mesopeel formulacija.

Pre same Mesopeel procedure, koža se pažljivo čisti kako bi se uklonili ostaci šminke, prljavštine i ulja, čime se obezbeđuje optimalna apsorpcija kiseline od strane kože. Mesopeel rastvor se precizno priprema, prilagođavajući se individualnim potrebama i ciljevima kože pacijenta, a može sadržavati različite kiseline poput glikolne ili salicilne kiseline, odgovorne za eksfolijaciju i obnavljanje kože.

Pripremljeni Mesopeel rastvor ravnomerno se nanosi na kožu, bilo četkicom ili specifičnom metodom aplikacije. Rastvor se zadržava na koži određeni vremenski period kako bi postigao željeni efekat eksfolijacije. Nakon isteka definisanog vremena, Mesopeel rastvor se neutrališe ili uklanja s kože, što se može postići ispiranjem ili primenom neutrališućeg proizvoda.

Ovaj postupak zaustavlja proces pilinga. Nakon završetka Mesopeel tretmana, koža se umiruje i pruža odgovarajuća nega, uključujući primenu umirujućih krema, seruma ili specifičnih posttretmanskih tretmana.

KADA SU VIDLJIVI REZULTATI MESOPEEL TRETMANA?

Rezultati variraju s obzirom na tip kože i individualne ciljeve. Mesopeel rezultati se postepeno razvijaju tokom nekoliko nedelja, dok se koža obnavlja nakon svake tretmanske sesije.

ŠTA TREBATE DA IMATE NA UMU NAKOM MESOPEEL TRETMANA?

Nakon svake procedure, dobijate detaljna uputstva za posttretmansku negu. To uključuje zaštitu od intenzivnog izlaganja suncu, upotrebu odgovarajućih proizvoda za negu kože i eventualno specifične preporuke za individualnu negu kože. Nakon Mesopeel tretmana, važno je pridržavati se nekoliko smernica kako biste postigli najbolje rezultate i podržali proces ozdravljenja kože.

Evo nekoliko opštih smernica nakon Mesopeel tretmana:

  1. Osetljivost na sunce

Koža postaje osetljivija na sunčevu svetlost. Preporučuje se izbegavanje direktnog izlaganja suncu. Kada boravite na otvorenom, koristite širok spektar zaštitnog faktora (SPF) od najmanje 30 i pokrijte kožu, ako je moguće.

  1. Blaga i umirujuća nega

U danima nakon tretmana, koristite blage i umirujuće proizvode za negu kože. Izbegavajte agresivne čistače ili proizvode sa potencijalno iritantnim sastojcima koji bi dodatno opteretili kožu.

  1. Izbegavanje intenzivnih aktivnosti

Preporučuje se izbegavanje teških fizičkih aktivnosti u prvim danima nakon tretmana, kako bi se sprečilo intenzivno znojenje. Prekomerno znojenje može iritirati kožu, pa je važno pružiti koži odmor u neposrednom periodu nakon tretmana.

  1. Ljuštenje kože

Nakon Mesopeel tretmana, koža može ljuštiti, jer se odumrli slojevi kože uklanjaju. Važno je ne čeprkati ili odstranjivati ljuskice, već prirodno dozvoliti koži da se obnavlja.

  1. Lagano sa šminkom

Preporučuje se izbegavanje teške šminke u prvim danima nakon tretmana. Ako koristite šminku, birajte lagane, nekomedogene proizvode koji neće dodatno iritirati kožu.

Ako imate bilo kakve nedoumice ili brige u vezi posttretmanske nege, slobodno se obratite vašem stručnjaku koji vrši tretman. On ili ona će vam rado pomoći i odgovoriti na sva vaša pitanja.

KADA POSTAJU VIDLJIVI REZLTATI?

Rezultati Mesopeel tretmana variraju u zavisnosti od tipa kože i individualnih ciljeva. Poboljšanja se postepeno javljaju tokom nekoliko nedelja, dok se koža regeneriše nakon svakog tretmana.

Ukoliko imate nedoumica ili pitanja u vezi sa posttretmanskom negom, slobodno se obratite svom stručnjaku. On ili ona će vam rado pomoći.