Hidra Clear tretman lica

Divine Centar nudi sveobuhvatne tretmane nege kože, a jedan od istaknutih je Hydra Clear tretman, predstavljajući pravu oazu za potpuno uživanje i višestruko delovanje. Ovaj tretman obuhvata 11 faza, pružajući koži lica čišćenje, hidrataciju, hranjenje, smanjenje bora, povratak tonusa i elastičnosti, podsticanje cirkulacije, umirenje lica i eliminisanje crvenila.

Prva faza tretmana započinje dubinskim čišćenjem lica, a zatim se prelazi na čišćenje komedona u drugoj fazi.

Treća faza uključuje hidrataciju serumima, dok se u četvrtoj fazi osveženje lica postiže kiseonikom sa vitaminskim serumom.

Peti, šesti i sedmi korak usmereni su na rad na predelu oko očiju i lica, uz mezoporaciju između ova dva tretmana.

Osma faza uključuje upotrebu vibrirajuće sonde, dok se u devetoj primenjuje hladna terapija lica.

Nakon toga, u desetoj fazi, postavljamo hydra masku, a završna jedanaesta faza uključuje nanošenje hydra kreme.

devojka-hidra-clear-tretman-big

Šta je Hydra Clear tretman?

U skladu sa filozofijom Divine Centra, Hydra Clear tretman nije samo kozmetički postupak, već iskustvo koje se fokusira na holistički pristup nezi kože. Svaka faza tretmana pažljivo je dizajnirana da pruži ne samo trenutne estetske koristi već i dugoročno poboljšanje zdravlja kože. Tim Divine Centra posvećen je pružanju vrhunske usluge uz upotrebu najnovijih tehnologija i visokokvalitetnih proizvoda.

Osim što čisti kožu, Hydra Clear tretman postiže duboku hidrataciju koja hrani kožu iznutra. Ova hidratacija od vitalnog je značaja za očuvanje tonusa i elastičnosti kože, čime se postiže zdrav i mladalački izgled. Smanjenje bora rezultat je kombinacije preciznih tehnika i vrhunskih seruma koji se koriste tokom tretmana.

Posebna pažnja posvećena je području oko očiju, gde se u petoj, šestoj i sedmoj fazi tretmana primenjuju prilagođene tehnike. Mezoporacija doprinosi prodoru korisnih sastojaka duboko u kožu, pružajući intenzivnu negu. Vibrirajuća sonda u osmoj fazi dodatno poboljšava prodiranje seruma i povećava efikasnost tretmana.

Hladna terapija u devetoj fazi donosi osećaj osveženja i umiruje kožu, ostavljajući je revitalizovanom. Hydra maska koja se nanosi u desetoj fazi ima za cilj dodatno hidriranje i pružanje koži dodatne hranljive materije. Finalni korak, nanošenje hydra kreme, obezbeđuje dugotrajnu hidrataciju i štiti kožu od spoljnih uticaja.

Hydra Clear predstavlja opuštajuće iskustvo

Osim navedenih koristi, Hydra Clear tretman takođe pruža opuštajuće iskustvo. Atmosfera u Divine Centru stvara harmoniju između tela i duha, doprinoseći ukupnom blagostanju klijenta. Stručni tim Divine Centra vodi brigu o svakom detalju, prilagođavajući tretman individualnim potrebama svakog klijenta.

Hydra Clear tretman u Divine Centru predstavlja više od običnog tretmana kože; to je putovanje ka revitalizaciji i unapređenju celokupnog zdravlja kože. Ova vrhunska usluga kombinuje najnovije tehnologije sa stručnim znanjem kako bi pružila nezaboravno iskustvo lepote i dobrostanja.