Fox eyes

Jedna od želja mnogih žena je izražajan pogled očiju, a posebno su trenutno popularne tzv. “Mačije oči” ili “Fox Eyes”.

Da bi se postigao ovaj fascinantan oblik očiju, naš iskusni lekar, dr. Darko Nikolić, koristi inovativnu tehniku podizanja kože nitima.
Ova posebna tehnika, takođe poznata kao “Liftovanje Mačijih Očiju”, omogućava naglašavanje regije oko očiju i stvaranje karakterističnog, gracioznog izraza.

Niti se mogu postaviti u različitim pravcima kako bi se postigao željeni individualni rezultat. Ovim podizanjem nitima, ne samo da se dobijaju sjajne, mladolike oči, već se naglašava i atraktivnost trendi stila “Fox Eyes”.

Da li ste zainteresovani za ovu proceduru?

Već više od 14 godina naši lekari, dr Elizabeta Prendjova Nikolić i dr Darko Nikolić, koriste svoje obimno znanje i veštinu na polju estetske medicine kako bi istakli vašu prirodnu lepotu.

Zakažite svoj termin u Divine Medica klinici!
Radujemo se vašem dolasku

devojka-podocnjaci-kapci-big

KAKO TEČE FOX EYES TRETMAN?

Fox eyes tretman obavlja se minimalno invazivnom procedurom, gde se biorazgradive niti postavljaju ispod kože. Potrebno je samo malo uboda, sa strane oka i obrva. Zbog toga nema tragova operativnog zahvata. Još jedna razlika u odnosu na operativno podizanje je efekat.

Kod podizanja očiju nitima, ne dolazi do potpunog pomeranja lica u novu poziciju, čime se očuva prirodan izraz lica. Biorazgradive niti podižu i zatežu regiju oko očiju, istovremeno podstičući prirodnu proizvodnju kolagena.

Tretman traje oko 20-30 minuta.

KOLIKO DUGO TRAJU REZULTATI?

Rezultat podizanja mačijih očiju nitima traje oko 18-24 meseca. Vrhunske niti se vremenom potpuno resorbuju u telu.

DA LI JE FOX EYES TRETMAN BOLAN?

Lekar koristi lokalnu anesteziju za podizanje očiju, tako da tokom zahvata nema bolova. Sa vrlo tankom vođicom, pravi samo dva mala uboda, tako da su bolovi minimalni. Nakon zahvata, izvlači igle i samo niti ostaju ispod kože.

KOJE NEŽELJENE REAKCIJE MOGU NASTATI KOD FOX EYES TRETMANA?

Tipične neželjene reakcije podizanja nitima uključuju blago oticanje na mestu uboda. Međutim, veoma su male i mogu se ublažiti hlađenjem. Zahvaljujući minimalnoj veličini mesta uboda, ne zahteva se posebna nega rane, pa ako se zahvat pažljivo izvrši, neće biti potrebna nikakva posebna
nega. Takođe, mogu se javiti modrice, koje se takođe mogu smanjiti hlađenjem.

KOJE SU PREDNOSTI PODIZANJA FOX EYES TRETMANA?

Brojne prednosti uključuju:

  • Brz i gotovo bezbolan zahvat
  • Organizam potpuno resorbuje niti
  • Oči dobijaju uzbudljiv, egzotičan oblik
  • Regija oko očiju deluje budnije i privlačnije
  • Regija oko očiju zadržava svoj lep oblik do 18 meseci
  • Minimalno invazivan zahvat bez trajnih neželjenih efekata
  • Podsticanje proizvodnje kolagena za efekat protiv starenja